Konačno dobre vesti za Juventus, ali i Argentinu! Di Marija se brzo vraća!

13.10.2022

10:44

0

Da li će Gaučosi biti kompletni na Mundijalu?

Konačno dobre vesti za Juventus, ali i Argentinu! Di Marija se brzo vraća!
di marija - Copyright Tanjug/AP

Juventus ove sezone ne blista, to je jasno i potpunim laicima. Ali, poraz od Makabija iz Haife u Ligi šampiona, dodatno je zabrinuo navijače.

Crno-beli iz Torina su sve dalje od prolaska kroz grupnu fazu takmičenja, ali povreda Anhela di Marije bilal je dodatni šok. Uhvatio se Argentinac za zadnju ložu još u prvom poluvremenu i bilo je jasno, ova utakmica je završena, ali koliko će tek odsustvovati.

Lekarski tim Juvea, danas je doneo nove vesti, pa je saopšteno da će Di Marija morati da odmara narednih dvadesetak dana.

- Dijagnostički test koji je Di Marija uradio jutros pokazao je manji ožiljak na zadnjoj loži desne noge - navodi se u saopštenju koje je objavio Juventus.

Prema procenama, Argentinac bi mogao da se vrati na teren za derbi sa Interom, koji je po rasporedu 6. novembra, nakon čega slede još dva kola Serije A, pa Svetsko prvenstvo u Kataru.

To znači da će Argentinac imati dovoljno vremena za oporavak i povratak na igrački kolosek, pa ga možemo očekivati na Mundijalu. Kako je najavio, njemu će to biti poslednje Svetsko prvenstvo u karijeri.

Već od ranije je pitanje da li će put Katara krenuti Paulo Dibala, koji se nedavno povredio u dresu Rome.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike