Ivanić se ne predaje iako je mnogo teško! Dokle god postoji šansa, ne odustajemo

13.10.2022

21:31

0

Autor: 24sedam

Jedini gol za crveno-bele dao Stefan Mitrović, sada imaju tri boda

Ivanić se ne predaje iako je mnogo teško! Dokle god postoji šansa, ne odustajemo
FK Crvena zvezda03 - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde vraćaju se poraženi iz Budimpešte. U utakmici 4. kola Lige Evrope, Ferencvaroš je pobedio sa 2:1 i prvaku Srbije baš zakomplikovao situaciju. Do kraja takmičenja u grupi, ostala su još dva meča, a ekipa Miloša Milojevića ima tri boda i poslednja je na tabeli.

- Prvi utisci su bolni, zaista boli poraz, jer smo posle dobre igre u Beogradu (pobeda od 4:1) videli priliku da se kroz ovu utakmicu priključimo borbi za prvo mesto. Imali smo naše prilike, možda ne zicere, ali veoma izgledne šanse i zaista je bila dinamična utakmica u kojoj nismo zaslužili da izgubimo, ali jesmo. Ipak, moramo da vidimo kakve su nam šanse za plasman dalje, jer ne odustajemo sve dok postoji matematička mogućnost da prođemo - počeo je Mirko Ivanić koji se ne predaje.

- Iskusna smo ekipa, imamo dosta utakmica i pobeđivali smo i gubili, tako da nam ostaje da se saberemo i idemo dalje, jer sve ovo je fudbal. Desilo se da izgubimo, zaista smo ovo videli kao dobru priliku, smatram i da nismo loše igrali, te da smo kontrolisali utakmicu, ali eto, primili smo dva gola iz nepažnje - podvukao je Ivanić.

U nedelju, crveno-beli će gostovati Radničkom 1923, dok su dueli u Evropi zakazani za 27. oktobar i 3. novembar. Prvo će u Beograd doći Trabzon, a zatim se putuje u Monte Karlo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike