Juventusu se baš žuri! Hoće Sergeja što pre!

11.10.2022

05:42

0

Autor: 24sedam

Sa rimskim klubom Srbin ima ugovor do 2024. godine

Juventusu se baš žuri! Hoće Sergeja što pre!
profimedia-0693851535 - Copyright Profimedia

Sergej Milinković-Savić je u Laciju od 2015. godine, a prema pisanju Gazete delo Sport to bi moglo da se promeni. Srpski reprezentativac bi navodno u januaru trebalo da pređe u Juventus.

- Projekat ambiciozne operacije rezultat je sastanka čelnika Juventusa posle poraza od Milana i saradnici Andree Anjelija će već u januaru pokušati da dovedu Sergeja - piše ugledni sportski dnevni list.

Popularni SMS ima ugovor sa timom iz Rima do leta 2024. godine, a o njegovom odlasku priča se prilično dugo. Međutim, posle svake od tih spekulacija 27-godišnji vezni igrač uvek je ostajao na "Olimpiku".

Ipak, sada je situacija malo drugačija, pošto će narednog leta ostati još samo godinu dana do isteka ugovora. U tom slučaju Laciju se otvara mogućnost da dobro zaradi, ali Juventus ne želi da čeka već da posao završi već u januaru.

Prema proceni specijalizovanog sajta Transfermarkt Milinković-Savić vredi 60 miliona evra.

Podsetimo, u Juventusu su već Dušan Vlahović i Filip Kostić, saigrači iz našeg nacionalnog tima.

Torinskom timu ne ide baš najbolje ove sezone. Nalazi se na osmom mestu tabele Serije A sa 13 bodova iz devet utakmica. U grupi u Ligi šampiona su na trećem mestu sa tri boda iz tri meča, dok Pari Sen Žermen i Benfika imaju po sedam. Makabi iz Haife je bez bodova.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike