SMS posle blistave noći protiv Švedske žali samo za punom Marakanom: Znali smo da možemo do preokreta!

25.09.2022

05:02

0

Autor: 24sedam

Srpski vezista sumirao pretposlednji meč u Ligi nacija

SMS posle blistave noći protiv Švedske žali samo za punom Marakanom: Znali smo da možemo do preokreta!
0MET2859 - Copyright MN Press

Pobeda na oproštaju od svog stadiona najbolja je poruka Orlova pred predstojeći Mundijal u Kataru. U pretposlednjem meču Lige nacija Srbija je na Marakani savladala Švedsku 4:1, a pre nego što u novembru krenu put Dohe izabranici Dragana Stojakovića Piksija odigraće još jedan meč.

Narednog utorka u Oslu, protiv Norveške, Srbija će igrati za prvo mesto u grupi pa je sinoćna pobeda došla kao dodatni vetar u leđa pred odlučujući okršaj. Istakao je to i Sergej Milinković-Savić.

- Bitna nam je ova pobeda pošto smo pre naše utakmice videli da Norveška nije slavila. Hteli smo da pobedimo poslednju utakmicu kod kuće pred Svetsko prvenstvo, to smo uradili i sada idemo sa motivacijom više u Norvešku – kazao je za TV Arena sport vezista Lacija, istakavši da su on i saigrači i posle primljenog gola bili uvereni u preokret.

- Dali su gol ni iz čega, ali smo mi nastavili da igramo kao od prvog minuta jer verujemo u sebe. Znali smo da možemo da preokrenemo, što smo na kraju i uradili.

Nažalost, Sergej zbog žutog kartona protiv Šveđana neće na terenu moći da pomogne saigračima u odlučujućem duelu, a posle meča u subotu uveče žali što tribine najvećeg srpskog stadiona zbog suspenzije nisu bile pune.

- Šteta je zato što je poslednja utakmica, ali lepo je videti svu ovu decu na tribini i nadam se da će, posle Mundijala, u kvalifikacijama za EP dolaziti u što većem broju – kazao je Sergej Milinković-Savić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike