Bez kalkulacija i na novu pobedu! Ovo su Zvezdini starteri za napad na Ferencvaroš (OČEKIVANI SASTAV)

12.10.2022

18:01

0

Šef struke prvaka Srbije nema kadrovskih problema

Bez kalkulacija i na novu pobedu! Ovo su Zvezdini starteri za napad na Ferencvaroš (OČEKIVANI SASTAV)
Miloš Milojević - Copyright MN Press

Posle uvodnih poraza u grupi Lige Evrope fudbaleri Crvene zvezde su pobedili Ferencvaroš u Beogradu. Tako su ostavili sebe u životu, a eventualna pobeda u Budimpešti prvaka Srbije bi u potpunosti vratila u igru. Po broju bodova bi se izjednačio sa Mađarima, uz još dva meča do kraja.

Dakle, novi trijumf je itekako poželjan, a na primeru meča sa "Rajka Mitića" videlo se da se može protiv Fradija. Tako da treba očekivati da Milojević izvede najjači sastav.

Na osnovu spiska putnika, jasno je da strateg Zvezde nema kadrovskih problema.

Na golu će biti kapiten Milan Borjan, a ispred njega standardna defanzivna četvorka. Na desnom beku će biti Marko Gobeljić koji je bio odličan u prvom duelu sa Ferencvarošem, a zatim Spartaku dao dva gola. Levu stranu će pokrivati Milan Rodić, a u štoperskom tandemu biće Aleksandar Dragović i Strahinja Eraković koji se ipak mnogo bolje snalazi kao centralni defanzivac. Na put je krenuo i oporavljeni Nemanja Milunović, ali je teško za očekivati da bude starter.

Ispred će biti Gelor Kanga koji je ove nedelje produžio ugovor, kao i Seku Sanogo.

Još istureniji će Mirko Ivanić, Aleksandar Katai i Osman Bukari koji se oporavio i "povratio" mesto u startnoj postavi. Podsetimo, u Beogradu je starter bio Stefan Mitrović i bio i strelac.

U špicu će biti Aleksandar Pešić. Rođeni Nišlija je logičan izbor, pošto na put nije pošao Kalifa Kulibali. U Mađarskoj je mladi Jovan Mijatović, ali je mala verovatnoća da dobije šansu s obzirom na značaj utakmice. Naravno, ništa nije isključeno kako je to rekao Milojević na konferenciji za novinare. Ali da bi se tako nešto desilo, potrebno je da rezultat bude baš povoljan.

Očekivani sastav za sutrašnji meč (21.00, TV Arena sport, RTS) izgleda ovako: Borjan, Gobeljić, Eraković, Dragović, Rodić, Sanogo, Kanga, Bukari, Katai, Ivanić i Pešić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike