Zvezda ide na drugu uzastopnu pobedu! Protivnici su tek sada upoznali našu snagu!

11.10.2022

11:42

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli imaju tri boda, a devet je još u igri

Zvezda ide na drugu uzastopnu pobedu! Protivnici su tek sada upoznali našu snagu!
Milan Rodić - Copyright MN Press

Posle dva startna poraza u Ligi Evrope, fudbaleri Crvene zvezde su pobedili Ferencvaroš, a sada ih, u četvrtak očekuje "revanš". Ekipa Miloša Milojevića putuje u Budimpeštu na utakmicu 4. kola, pa će u roku od sedam dana dva puta odmeriti snage sa Mađarima.

Dobra uvertira bila je i prvenstvena pobeda nad Spartakom.

- Dočekujemo utakmicu protiv Ferencvaroša u dobrom raspoloženju. Odigrali smo izuzetno kvalitetan meč protiv mađarske ekipe prošle nedelje, bili konkretnija ekipa, znali šta želimo i još jednom dokazali da smo najjači kada je najteže. Pokazali smo zajedništvo, timski duh i upravo to nas je dovelo do značajne pobede.

Ekipe u grupi nas do te utakmice nisu upoznale, naše mogućnosti i snagu, međutim sada se situacija promenila. Grupa je izuzetno izjednačena, devet bodova je još uvek u igri. Nastavljamo po planu, spremamo utakmicu po utakmicu, prva je protiv Ferencvaroša, idemo po drugu uzastopnu pobedu u Ligi Evrope - kazao je Milan Rodić, svestan da podrška u Budimpešti neće biti ista kao na "Rajku Mitiću".

- Svesni smo da vlada veliko interesovanje naših navijača za utakmicu protiv mađarske ekipe. Situacija je takva da je broj karata ograničen i mnogi neće moći da budu na stadionu, iako smo svesni da bi i deset hiljada karata bilo malo.

Pre utakmice protiv Ferencvaroša koja se igrala na Marakani smo imali cilj da ostvarimo pozitivan rezultat i zaslužimo podršku publike. Priredili smo im veče za pamćenje, videlo se koliko im je bilo drago što su ponovo videli ekipu u najboljem svetlu. Mnogo će nam značiti podrška u Budimpešti, kako bismo nastavili dobar niz i borbu za evropsko proleće - zaključio je Zvezdin bek.

Utakmica će početi u 21.00 (TV Arena sport), a crveno-beli ulaze u duel sa tri boda.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike