Obezbedite mesto u Kataru uz najveće kvote na svetu na Čelsi i RB Lajpcig

11.10.2022

11:32

0

Uz pomoć Mozzarta za samo 50 dinara možeš da se nađeš na utakmici Brazil - Srbija na Svetskom prvenstvu

Obezbedite mesto u Kataru uz najveće kvote na svetu na Čelsi i RB Lajpcig
Tan2022-10-8_17632659_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/David Cliff

Ovaj utorak je prilično sadržajan i pun prilika da se zaradi i obezbedi put na Svetsko prvenstvo. Nastavlja se grupna faza Lige šampiona, a bukmejkeri Mozzarta spremili su dva najjača koeficijenta za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje su na programu.

One mogu da vam asistiraju u nastojanju da pogodite najveću kvotu i nađete se krajem novembra u Mozzart avionu koji leti u Katar na sudar Brazila i Srbije na Mundijalu.

Do nezaboravnog jednodnevnog provoda u Dohi i posete najvažnijem planetarnom fudbalskom događaju put vodi potencijalno preko posebne ponude u Mozzartu, gde su dvojke na Čelsi i RB Lajpcig najisplatljivije na planeti.

MILAN - ČELSI (UTORAK, 21.00), DVOJKA 2,55

Može se reći da Milanu ide prilično dobro ove sezone. Nalazi se na petom mestu u Seriji A, ali u neposrednoj blizini lidera Napolija. U Ligi šampiona je posle remija u Salcburgu ostvario pobedu nad zagrebačkim Dinamom (3:1) na San Siru, pa uprkos prošlonedeljnom porazu od Čelsija u Londonu, Rosoneri imaju dobre šanse za plasman u nokaut fazu. Milan je posle visokog poraza na Stamford Bridžu (3:0) za vikend se uprkos ogromnom broju kadrovskih gubitaka obračunao sa torinskim Juventusom i slavio (2:0). Čelsi je solidan u Premijer ligi, jer je na četvrtom mestu. U Ligi šampiona je bodovno poravnat sa Milanom, imaju po četiri boda, dok je Salcburg lider sa pet. Poraz u Hrvatskoj od Dinama pokvario je sliku, ali Plavci su odlučni da na drugom gostovanju ne dožive isti scenario.

---------------

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

---------------

SELTIK - RB LAJPCIG (UTORAK, 21.00), DVOJKA 2,20

Aktuelni prvak Škotske neuspešno je otvorio grupnu fazu Lige šampiona. Seltik je u tri kola uspeo da osvoji samo bod i danas je na poslednjoj poziciji na tabeli Grupe F. U 4. kolu dočekuje RB Lajpcig, koji ga je prošle sedmice savladao sa 3:1. Početak nove sezone u nacionalnom prvenstvu protekao je odlično, a glavna stvar za zeleno-bele bila je pobeda u derbiju nad Rendžersom (4:0) i zauzimanje prvog mesta. Kada je reč o RB Lajpcigui, mora se priznati da nije konstantan, ali i da je kadar za velike stvari. Start sezone počeo mu je porazom u Superkupu nemačke, posle kojeg je ekipa loše otvorila ligašku kampanju. U devet kola Bikovi su ostvarili tri pobede i tri remija, i 11. su na tabeli. Ipak, situacija se popravlja i RB Lajpcig je neporažen u minula tri duela u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike