Kejn odjavio Bajern, spremna druga zamena za Levandovskog: Iskusan golgeter stiže na Alijanc arenu da završi karijeru

11.10.2022

16:13

0

Ako ponovi ono što je u prvom mandatu Bundeslige činio, biće pun pogodak

Kejn odjavio Bajern, spremna druga zamena za Levandovskog: Iskusan golgeter stiže na Alijanc arenu da završi karijeru
bajern - Copyright Profimedia

Od trenutka kada je Robert Levandovski napustio Bajern iz Minhena, Bavarci tragaju za zamenom u špicu. Poljski golgeter je stigao u Barselonu, gde je veoma brzo osvojio Katalonce, ali njegov bivši klub i dalje pati za njim.

Iako je prelazni rok tek nedavno okončan, već se spekuliše ko će tokom leta put Minhena.

Prema navodima medija iz Nemačke, prva želja je Hari Kejn iz Totenhema, ali Totenhem ne želi tek tako lako da se odrekne svog najvažnijeg igrača.

Kejn je i ranijih sezona bio raspoložen za transfer, ali je na kraju ostao u tim iz Londona, a i sada je istakao da je fokusiran na svoju ekipu.

 

 

- Fokusiran sam na Totenhem Hotspur i pokušavam da dam sve od sebe za vrhunski klub. Moj fokus je na Totenhemu i pokušaju da pobedim sa njima - kazao je Kejn o klupskoj budućnosti.

Tako Bavarci, dok traže način kako da privole Kejna, imaju i drugu opciju, a reč je o jednom od najboljih fudbalera u istoriji Bosne i Hercegovine, Edinu Džeku, navodi Bild.

Ovaj napadač će na kraju sezone biti slobodan igrač, a ukoliko dođe u Minhen, može se očekivati da u bavarskoj ekipi i završi karijeru.

Inače, Džeko je već igrao u Bundesligi, gde je u dresu Volfsburga, od 2007. do 2011. godine, zabeležio142 nastupa, uz 85 postignutih golova i 35 asistencija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike