Evropa će tek da upozna ovu Zvezdu! Ivanić pun samopouzdanja: Definitivno sam se vratio, samo pobedu vidim!

05.10.2022

10:53

0

Jedan od glavnih igrača šampiona Srbije je potpuno zdrav i ne može da dočeka početak meča

Evropa će tek da upozna ovu Zvezdu! Ivanić pun samopouzdanja: Definitivno sam se vratio, samo pobedu vidim!
mirko ivanić - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Mirko Ivanić je propustio prvu polovinu septembra zbog povrede, pa je odigrao poluvreme u prvenstvu, skoro ceo meč u kupu, da bi konačno zablistao u prvenstvenom trijumfu protiv novosadske Mladosti u nedelju.

Raduje to ne samo navijače Crvene zvezde, već i njega, pred ključni meč protiv Ferencvaroša u Ligi Evrope.

- Definitivno sam se vratio, to mi je najvažnije. Sada sam potpuno zdrav, dobro se osećam na terenu. Mogu da obećam navijačima da se nadam da ću biti kakav sam bio prethodnih sezona. Mi smo tim, može svako iz ekipe da napravi razliku i doprinese pobedi. Mislim da ćemo pružiti sjajnu partiju i da ćemo pobediti. Ne vidim drugačiji ishod na osnovnu onog što smo radili i kako smo se pripremali.

Zvezda posle dva poraza mora da pobedi ako želi da ostane u trci za proleće u Evropi. Znaju to navijači, zna stručni štab, znaju i igrači. Ali, to im nije pritisak, štaviše.

- Svesni smo da posle dva poraza moramo da pobedimo. Prvenstveno je utakmica protiv Monaka bila jako čudna, jer nisu imali šut u okvir gola 90 minuta. Drugu (protiv Trabzona) smo zasluženo izgubili. Svesni smo da je ovo utakmica za hvatanje priključka, jedva čekamo utakmicu. Ova grupa tek treba da upozna Zvezdu u pravom našem stanju i obliku. Ubeđen sam da će svi videti kakva smo ekipa i šta možemo.

Kakva je atmosfera u ekipi?

- Atmosfera je stvarno odlična. Imali smo period da se odmorimo i odradimo mini-ciklus priprema. Ja sam optimista, pozitivno gledam na sve što se dešava u ekipi.

One dve nedelje koje niste mogli da igrate i trenirate, da li ste iskoristili da malo "odmorite glavu"?

- Više sam bio nervozan nego što sam odmarao, jer sam radio terapije i nisam mogao da pomognem ekipi. Kada sam se vratio radu, osetio sam boljitak kod sebe i bolje raspoloženje i volju za rad. To mi je najviše značilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike