Strašne kritike na račun Srbina: Kad Jokanovićevi igrači izađu na teren, izgledaju kao da ne znaju gde treba da trče!

03.10.2022

11:06

0

Autor: 24sedam

Jokanović nije napravio hemiju u timu

Strašne kritike na račun Srbina: Kad Jokanovićevi igrači izađu na teren, izgledaju kao da ne znaju gde treba da trče!
profimedia-0708340959 - Copyright Profimedia

Bilo je dovoljno da se vežu četiri utakmice u prvenstvu bez pobede, pa da navijači moskovskog Dinama postave pitanje odgovornosti srpskog trenera Slaviše Jokanovića. Poznati ruski advokat i navijač Dinama Aleksandar Dobrovinski smatra da Srbina treba otpustiti:

- Nemam objašnjenje šta se dešava sa Dinamom. Dugo sam se protivio mišljenima navijača da Slaviša ne može da postavi igru. Mislio sam da je došao da radi od nule: nije bilo pripremnog procesa, morao je da pravi tim tokom prvenstva. Branio sam trenera i rekao da je to sve privremeno. Danas počinjem da naginjem drugačijem mišljenju - rekao je Dobrovinski.

- Apsolutno mi je neshvatljivo zašto psiholozi ne rade sa timom, jer se to dešava već drugu sezonu. Ako se setite proleća prošle godine, gde su postojali svi preduslovi da ostanemo na drugom mestu i odigramo finale Kupa kako treba, a došlo je do fijaska, izgubljenih mečeva, skliznuli smo na treće mesto sa dobrim zaostatkom. Nešto se psihički desilo sa timom. Timu je potreban psiholog. Ne postoji instinkt ubice kada vodite 2:0 i morate da završite.

Jokanovićev tim je trenutno osmi na tabeli, a iz Kupa su ispali od Orenburga na penale.

- Kako možete da vodite 2:0 protiv Orenburga i da izgubite sa igračem više? Juče sam neočekivano došao do zaključka da Slavišu, prema kome sam imao pozitivan stav na početku sezone, treba smeniti. Istina, veoma je teško to učiniti usred sezone. Čini mi se da je Jokanović već zaslužio da se oprostimo od njega. Imam utisak da igrači kad izađu na teren, ne razumeju kuda treba da trče - rekao je Dobrovinski.

Jokanovićeva ekipa poražena je u poslednjem kolu sa 2.1 od Ahmata u Groznom.

 

Standings provided by Sofascore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike