Jokana u Moskvi dočekalo iznenađenje - uz njega će često biti lepa Polina! Dinamo se pohvalio atraktivnim pojačanjem! (FOTO)

21.06.2022

16:41

0

Autor: 24sedam

Srpski strateg u utorak stigao u rusku prestonicu

Jokana u Moskvi dočekalo iznenađenje - uz njega će često biti lepa Polina! Dinamo se pohvalio atraktivnim pojačanjem! (FOTO)
Polina Lisenko - Copyright Printscreen/Instagram/topolina_13

Srpski strateg Slaviša Jokanović u utorak je započeo moskovsku avanturu. Nekoliko dana pošto je ozvaničena saradnja sa Dinamom, nekadašnji fudbaler i trener Partizana stigao je u rusku prestonicu gde ću mu jedan od glavnih zadataka biti da pokuša da skine sa trona neprikosnovenog šampiona Zenit.

Policajci su danas putem zvaničnih stranica na društvenim mrežama obavestili navijače da je njihov novi trener stigao u grad, a već pri prvom kontaktu sa evropskom i svetskom metropolom sačekalo ga je prijatno iznenađenje.

 

 

Naime, Moskovljani su se pohvalili još jednim pojačanjem van terena, čiji će posao biti usko povezan sa Jokanom. Dinamo je u utorak potvrdio da će novi portparol kluba biti lepa Polina Lisenko.

 

 

 

 

Polina je dosad bila vodeće lice klupske televizije, a zanimljiv je sam način na koji je dobila unapređenje. Naime, ruski mediji pišu da je dosadašnji šef medijske službe Policajaca Leonid Šlikov napustio tu funkciju zbog sukoba sa Lisenkovom, kojoj je u tom trenutku bio nadređeni.

 

 

 

 

Nisu tamnošnji novinari ulazili u detalje i razloge razmimoilaženja dve strane, ali su malo veću pažnju posvetili devojci kojoj je u porodičnoj tradiciji navijanje za Dinamo. Polina ima 22 godine, na utakmice je počela da ide 2016, a godinu dana kasnije počela je da se bavi društvenim mrežama moskovskog kluba.

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike