Ovo je strašno, iznose mrtve ljude sa terena! Broj poginulih raste, sukobi nastavljeni izvan stadiona! (VIDEO, GALERIJA)

02.10.2022

06:03

0

Autor: 24sedam

Vesti iz Indonezije su sve crnje i crnje

Ovo je strašno, iznose mrtve ljude sa terena! Broj poginulih raste, sukobi nastavljeni izvan stadiona! (VIDEO, GALERIJA)
Tan2022-10-2_41842553_0 - Copyright Taanjug/AP Photo/Hendra Permana

Haos na fudbalskoj utakmici indonežanskog prvenstva u kom je, prema poslednjim informacijama, život izgubilo 130 ljudi, a broj žrtava raste neprekidno, zgrozio je planetu.

Nakon poraza Arema od Persebaje (2:3) navijači domaćeg tima su krenuli u obračun sa pristalicama gostiju, policija je ispalila suzavac kako bi pokušala da spreči haos, ali je to bio pogrešan potez.

Tanjug/AP Photo/Hendra Permana/Yudha Prabowo
 

Nastala je opšta panika, ljudi su bukvalno gazili jedni preko drugih bežeći sa stadiona, a izveštaji kažu da su preminuli ili izgaženi ili su se ugušili na terenu.

Sada su stigle i fotografije sa lica mesta koje govore da su sukobi nastavljeni i izvan stadiona. Palejni su policijski automobili, a posebno su uznemirujuće fotografije na kojima se vidi kako mrtve, ili teško povređene, ljude iznose sa terena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike