Navijači Dinama baš napravili haos! Pojavio se video tuče, jedan završio u bolnici, zatvorili ulice, pa salutirali naci pozdravima (VIDEO)

15.09.2022

10:17

0

Poznato je i da ima uhapšenih, a o fudbalu niko i ne govori

Navijači Dinama baš napravili haos! Pojavio se video tuče, jedan završio u bolnici, zatvorili ulice, pa salutirali naci pozdravima (VIDEO)
navijači dinama milano - Copyright Printscreen/Twitter/Football Tweet

Uoči meča drugog kola Lige šampiona, između zagrebačkog Dinama i Milana, atmosfera je bila i više nego uzavrela. 

Grupa navijača hrvatskog tima uhapšena je prilikom redovne kontrole jer je kod njih pronađen arsenal dimnih bombi, teleskopskih palica i noževa, pišu Il Đorno i Gazeta delo sport i navode da su huligani lišeni slobode na jednom parkingu.

Međutim, ubrzo je otkriveno da je pre početka utakmice, u kojoj su Italijani slavili sa 3:1, bilo još nekoliko incidenata, a navodno su svi u režiji hrvatskih navijača, ali i da je došlo do jedne tuče pristalica oba kluba, po završetku meča.

Oni su se fizilki sukobili u blizini stadiona, a društvenim mrežama kruže razni sminci, dok se na jednom jasno vidi sukob Bed Blu Bojsa i navijačke grupe Kurva Sud.

Navijači Milana su na mrežama pisali da su Hrvati hteli da naprave sačekušu, kao i da su nakon kraće tuče pobegli. S druge strane, italijanski mediji su pre meča javili da je jedna navijač BBB uboden nožem u zadnjicu i da je prevezen u bolnicu.

 

 

A pre meča su gostujući navijači, na ulicama Milana napravili korteo i salutirali nacističkim pozdravima. 

Naime, oni su dizali desnu ruku i salutirali poznatim nacističkim pozdravom, a snimak je, uz komentar "Ustaše bi bile veoma ponosne", podelio Tviter profil "Stop Antisemizmu."

 

 

Navodno je u Milanu bilo oko 4.000 navijača Dinama, ali nije poznato koliko ih je učestvovalo u nemirima.

Na društvenim mrežama su se javili i navijači Milana koji su poručili da je oko 50-60 navijača Dinama, bez obeležja, napustilo grupu i da su napravili zasedio domaćim fanovima.

 

 

- Nakon kratke borbe i nekoliko modrica, navijači Dinama su se dali u beg - stoji u objašnjenju situacije od strane Milanovih navijača.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike