Biće pijančenja i u Kataru, domaćin Mundijala pronašao rešenje! Pauk od 50 tona i pivo cele noći!

01.10.2022

05:07

0

Autor: 24sedam

Na stadionima i oko njih i dalje važi zabrana točenja alkohola

Biće pijančenja i u Kataru, domaćin Mundijala pronašao rešenje! Pauk od 50 tona i pivo cele noći!
profimedia-0702634172 - Copyright Profimedia

Veliki broj fudbalskih navijača, posebno onih iz Engleske i Velsa, kažu, zabrinulo je to što se Mundijal igra u Kataru i što neće moći da se opijaju tokom takmičenja.

Ipak, organizatori Mundijala došli su na ideju da taj problem reše i obraduju navijače, piše britanski San.

Kako se navodi i dalje će na stadionima i oko njih važiti zabrana, ali će u pustinji biti napravljen svojevrsni festival, koji će trajati od 22 uveče do 5 ujutru, svake noći.

Tako će navijači moći da uživaju u fudbalu, a onda posle odigranih utakmica i u provodu ukoliko budu želeli i ukoliko budu imali snage.

Spremaju ljudi iz Katara zanimljivu saradnju, događaj će se zvati Arcadia Spectacular, a biće predstavljen čuveni pauk težak 50 tona, koji je već na putu za Katar.

 

 

Očekuju se velike tehno i haus zvezde na pozornici, a pored alkohola biće spremne i značajne količine hrane.

Lokacija određena za festival je posebno zanimljiva jer je organizator očigledno o svemu vodio računa. Biće smešten između aerodroma u Dohi i baznog kampa reprezentacije Engleske.

Još nije poznato koliko će šta koštati, ali se barata ciframa od oko 9 evra za pintu piva (nešto više od pola litre), te verovatno 60 evra za ulaznicu na festival.

Budući da se očekuje da na ovom festivalu mesta bude samo za navijače Engleske (i Velsa) organizatori su odlučili da naprave i Festival navijača na koji će biti slobodan ulaz u parku Al Bida u centru Dohe. Najavljuje se da će se i tu služiti piće, ali samo od 18.30 do 01.00.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike