Portugalci putuju svetom kombijem do Katara! Karlos za 24sedam poručuje: Voleo bih divnu Srbiju da gledam u finalu Mundijala! (FOTO, VIDEO)

29.09.2022

13:17

0

Autor: 24sedam

Vesele pustolove u šarenom vozilu primetili su svi Beograđani, a mi smo i proćaskali sa njima

Portugalci putuju svetom kombijem do Katara! Karlos za 24sedam poručuje: Voleo bih divnu Srbiju da gledam u finalu Mundijala! (FOTO, VIDEO)
putujući kombi (7) - Copyright 24sedam/Musab Al Šukeir

Fudbal je čudo, fudbal je ljubav, fudbal je strast!

Danas je u Beogradu mogla da se dobije potvrda za sve navedeno! Šareni kombi na kom piše "Forza Porugal" (Napred  Portugal) jednostavno nije bilo moguće ne primetiti.

Ekipa portala 24sedam nije ih samo primetila nego  je i porazgovarali sa simpatičnim gostima naše države i našeg glavnog grada.

Tu su u prolazu, krenuli su iz svoje domovine, a konačno odredište im je Katar i Svetsko prvenstvo u fudbalu.

A kako njihovo putešestvije izgleda i kako će izgledati do početka Mundijala objasnio nam je Karlos Brum, nazovimo ga vođom dobro raspoložene ekipe.

- Krenuli smo 20. iz Portugala, put nas vodio u Španiju, Francusku, Švajcarsku i Nemačku, a onda smo otišli u Prag i gledali utakmicu Češke. Zatim smo vozili u Austriju, pa Sloveniju, Hrvatsku i Crnu Goru. Sada smo u Srbiji, sutra ćemo biti u Makedoniji, pa Grčka, Turska, Malta, Gruzija. Odatle ćemo u Jermeniju, pa u Iran. Plan je da posle toga idemo u Oman, iz Omana u Saudijsku Arabiju i končano u Katar - rekao nam je Karlos.

 

 

Snimili smo kombi i iznutra i uverili su da su dobro snabdeveni svim potrebštinama za ovu nesvakidašnju pustolovinu, a Karlos je imao i poruku za sve ljude u Srbiji, pa i naše fudbalere:

- Voleli bismo da Srbija dođe do finala. Ovo je predivna zemlja sa dvinim ljudima i velikim sportistima. Slični smo po mentalitetu, podjednako volimo fudbal i živimo za njega!

Uz "srećan put" poželeli smo neobičnim gostima da im se želja ispuni io da uživo gledaju Orlove u borbi za titulu prvaka sveta!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike