Sprema se bomba na Ostrvu! Poketino uskoro postaje selektor Engleske!

27.09.2022

15:56

0

Autor: 24sedam

Pitanje je samo da li će posao preuzeti pre ili posle Mundijala

Sprema se bomba na Ostrvu! Poketino uskoro postaje selektor Engleske!
Žoze Murinjo i Maurisio Poketino - Copyright Profimedia

Iako se radi o takmičenju koje je UEFA osmislila kako bi zamenila prijateljske utakmice nacionalnih selekcija, eliminacija iz elitne divizije Lige nacija očigledno je veoma teško pala Englezima. Ostrvljani danima unazad vrše žestok pritisak na FA i selektora Gareta Sautgejta, koji izgleda počinju da popuštaju pod snažnim udarima nezadovoljne javnosti.

Zbog toga se u tamnošnjim medijima sve glasnije govori o smeni nekadašnjeg reprezentativca sa selektorske funkcije, a navodno već se zna i ko će ga naslediti.

„Telegraf“ piše da će novi selektor Gordog albiona uskoro postati Maurisio Poketino, a sve to potkrepljeno je navodima o već obavljenim pregovorima dve strane koje su izuzetno raspoložene za saradnju.

Argentinski strateg sinoć je viđen na „Vembliju“ gde je uživo posmatrao okršaj Engleza i Nemaca (3:3), a jedino što na Ostrvu ne mogu sa određenom dozom sigurnosti da kažu jeste koji će tajming FA izabrati za promenu na klupi.

Sa manje od dva meseca do početka Mundijala i bez mogućnosti za detaljno upoznavanje Poketina sa igračkim kadrom, čini se da bi Englezima bio preveliki rizik da selektora menjaju pre planetarnog šampionata u Dohi, zbog čega je znatno realnije da Argentinac od Nove godine prione na novi posao.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike