Da se Piksijevo "Vi, stvarno niste normalni" čuje i u Kataru: Selektor i Mitrović poleteli u Oslu (VIDEO)

28.09.2022

05:30

0

Autor: 24sedam

Selektor "orlova" dobio priznanje od svojih igrača

Da se Piksijevo "Vi, stvarno niste normalni" čuje i u Kataru: Selektor i Mitrović poleteli u Oslu (VIDEO)
Slavlje fudbalera Srbije - Copyright Printscreen/Twitter

"Vi, stvarno niste normalni", postaje polako tradicionalna izreka selektora Dragana Stojkovića Piksija posle svakog velikog uspeha "orlova".

Tako je selektor govorio u Lisabonu nakon pobede nad Portugalom za plasman na Mundijal u Kataru, tako je bilo i sinoć u Oslu.

- Dobro, imali smo malih problema u startu utakmice. Kasnije smo razvili našu pas igru, videli ste ideju koju želimo da pokažemo. Došli smo do prednosti i zaslužene pobede. Odigrali smo još jednu briljantnu utakmicu - poručio je Dragan Stojković.

Fudbalski savez Srbije
 

"Orlovi" su sjajnom partijom savladali Norvešku i time su se kvalifikovali za A diviziju Lige nacija i za plej-of u kojem će sa ostalim pobednicima grupa iz B divizije odlučiti o jednom sigurnom putniku na Evropsko prvenstvo 2024. godine.

 

 

Piksi nije jedini završio na rukama igrača. Leteo je i Aleksandar Mitrović koji je protiv Norveške postigao svoj 50. gol u dresu reprezentacije.

- Drago mi je da navijači vide da se borimo. Cilj je da damo sve od sebe pre meča, i na kraju pružimo ruku jedni drugima. Izgledamo kao jedno i izgledamo kao ekipa sa kojom niko ne bi želeo da igra. Nadam se da će tako biti i u budućnosti. Bez obzira ko je sa druge strane, mi igramo naš fudbal. Takmičimo se, nadmećemo se i dajemo sve od sebe, kao i danas. Ostvarili smo veliki uspeh, u drugom smo šeširu, lep uspeh. Idemo u Ligu iznad i sa najboljim reprezentacijama sveta. To je bio cilj, pa da vidimo gde smo - rekao je Mitrović posle meča.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike