Velika Zvezdina nada diže ruke od fudbala? Njegovo novo interesovanje biće za mnoge veliko iznenađenje (FOTO)

29.09.2022

10:38

0

Autor: 24sedam

Još nije izvesno da je u fudbalu rekao sve, ali statistika tako kaže

Velika Zvezdina nada diže ruke od fudbala? Njegovo novo interesovanje biće za mnoge veliko iznenađenje (FOTO)
vanja - Copyright MN Press

Nema stručnjaka u Srbiji koji pre pet godina nije verovao da će Vanja Vučićević biti jedan od najvećih napadača Evrope kada dođe u seniorski uzrast, mada su ga i tada mučile česte povrede.

Situacija sa 24-godišnjim fudbalerom danas je takva da je bliži potpunom odlasku u modni biznis nego povratku u vrhunski fudbal. Aktuelni napadač makedonskog kluba "Đorče Petrov" lansirao je sopstvenu modnu marku "The Vania", koja je posvećena mladim generacijama i svima koji se tako osećaju.

 

 

Vučićević je sin Partizanove legende Nebojše Vučićevića, koji je iznenada preminuo 11. marta ove godine igrajući mali fudbal od koga nikad nije odustao.

Iako je nekako bilo logično da ga karijera povede na stranu Topčiderskog brda gde mu je otac postao fudbalska zvezda, Vučićević mlađi je iz omladinskog tima Čukaričkog prešao u Crvenu zvezdu za koju je oduvek navijao.

MN Press
 

Ipak, ta saradnja nikome nije donela sreću. Vanja je usled čestih pehova sa teškim povredama i operacijama kolena češće bio u ordinacijama i na oporavcima nego na terenu, pa je tako iz Zvezde otišao u ruski Krila Sovjetov, pa odatle zagrebačku Lokomotivu, Sinđelić...

Prošlo proleće odigrao je za Teleoptik i izgledalo je kao da polako hvata pravi korak sa fudbalom, ali je po dolasku u makedonski fudbal sakupio tek 80 minuta igre od starta sezone.  

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike