Partizan je porodica, odupiremo se borcima za fotelju! Mijailovićeva poruka Petriću i fudbalerima rekla sve! (FOTO)

27.09.2022

14:10

0

Autor: 24sedam

Prvi čovek JSD poziva na jedinstvo crno-belih bez obzira o kom sportu je reč

Partizan je porodica, odupiremo se borcima za fotelju! Mijailovićeva poruka Petriću i fudbalerima rekla sve! (FOTO)
Ostoja Mijailović - Copyright MN Press

Turbulentnim danima u JSD Partizan polako se nazire kraj. Ostali su još samo sporadični pokušaji određenih funkcionera da zadrže svoje pozicije, ali će i oni ubrzo postati (ne baš lepa) prošlost.

Izborom Ostoje Mijailovića za predsednika celog sportskog društva crno-belih napravljen je prvi korak ka ozdravljenju, a priče koje pokušavaju da serviraju odlazeći čelnici, pre svega fudbalskog dela, sve su smešnije.

Koliko je ozbiljan u nameri da ujedini sve sportove i sportiste koji nose crno-bele boje odlično se vidi i u poslednjoj objavi Mijailovića na društvenim mrežama.

- Želim da igračima i stručnom štabu FK Partizan pružim punu podršku u svim mečevima koji ih očekuju narednih nedelja i meseci! JSD Partizan je jedna porodica i neupitna je činjenica da se moramo držati zajedno u borbi za uspeh! Nažalost, pojedincima je borba za fotelju preča od svega, ali tome se mislima i srcem moramo odupreti - napisao je Mijailović, pa se direktno obratio treneru i fudbalerima:

 

 

- Momci, Gordane... Samo napred! Verujemo u vas i nadamo se da ćete nam na terenu doneti mnogo razloga za radost! Svi k'o jedan, za Partizan!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike