Sve stiže na naplatu: Petrić otvoreno o svemu pred meč u Kupu protiv Radničkog!

27.09.2022

12:32

0

Crno-beli gostuju sutra od (15.00) U Mitrovici u okviru 1/16 finala nacionalnog Kupa

Sve stiže na naplatu: Petrić otvoreno o svemu pred meč u Kupu protiv Radničkog!
petrić - Copyright MN Press

Trener Partizana Gordan Petrić izjavio je da su crno-beli spremni za gostovanje Radničkom u Sremskoj Mitrovici u meču 1716 finala Kupa Srbije, koji se igra sutra 28.09. u (15.00)

-  U poslednjih sedam dana naišao sam na neku situaciju koju nisam imao do sada. Bilo je dosta igrača koji nisu bili prisutni na treningu zbog obaveza u reprezentacijama. Ako mene pitate, ove odložene utakmice su sada došle na naplatu. Ja bih insistirao da se te utakmice odigraju da sam tada bio trener Partizana. Bili bismo u nekom ritmu. Pričamo o početku kvalifikacija za Ligu Evrope. Sutra igramo utakmicu u kojoj nećemo biti kompletni. Ali šta je tu, igrači koji su bili ovde imali su poslednja tri dana jači ciklus treninga. Videćemo da li su napunili baterije. Neki fudbaleri se vraćaju večeras, a neki sutra. Oni neće biti u timu - poručio je Petrić.

Trener Partizana se osvrnuo i na to što su crno-beli poslednji put Kup osvojili 2019. godine.

To je trofej kao svaki drugi trofej. Kao klub je bitno imati što više trofeja i igrači moraju to da shvate. Na Kup Srbije gledam kao na ozbiljno takmičenje i kao prestiž u odnosu na druge klubove. Lepo je uzeti trofej i slikati se sa osvojenim trofejom. Zato ulazimo potpuno koncentrisani u sutrašnji meč. Svaka utakmica je za mene prioritet. Prva koja dolazi, a to je sutra - ona je prioritet. Idemo od utakmice do utakmice - rekao je trener Partizana.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike