Tanasković stupio na dužnost u JSD Partizan: Usvojen plan daljih koraka!

20.09.2022

17:33

0

Imenovana je i komisija za dodelu priznanja

Tanasković stupio na dužnost u JSD Partizan: Usvojen plan daljih koraka!
partizan j (1) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Prošlog ponedeljka Jugoslovensko-sportsko društvo Partizan održalo je izbornu sednicu, na kojoj je za novog predsednika izabran Ostoja Mijailović, aktuelni predsednik košarkaškog kluba Partizan, a takođe, izabrani su i novi članovi Upravnog odbora.

Danas pak, održana je sednica Upravnog odbora i na dužnost je stupio novi generalni sekretar, Željko Tanasković.

Nakon sednice, Upravni odbor JSD Partizan, oglasio se saopštenjem, koje prenosimo u celosti:

U utorak, 20. septembra je održana prva sednica novog Upravnog odbora JSD Partizan. Sednica je održana u proširenom sastavu, uz prisustvo predstavnika velikog broja klubova koji čine crno-belu porodicu kao i komisija sa posebnim zaduženjima.

Jednoglasnim odlukama, usvojen je plan daljih formalnih koraka novog rukovodstva, kao i imenovanje komisije za dodelu priznanja najuspešnijim sportistima, ekipama i radnicima unutar crno-bele porodice, odnosno komisija za organizaciju proslave rođendana JSD Partizan koja će se održati u kristalnoj dvorani beogradskog hotela Hajat, 04.10.2022. godine od 20 časova.  

Novi generalni sekretar JSD Partizan, Željko Tanasković je i formalno preuzeo funkciju prvog operativca Društva i predsednika organizacione komisije za proslavu 77. rođendana crno-bele porodice. 

Komisijom za dodelu nagrada najuspešnijim članovima JSD Partizan presedava Đorđe Višacki - navodi se u saopštenju JSD Partizan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike