Velika čast za mladog Srbina! Dekijev sin na prvom treningu Intera kod Simonea Inzagija (FOTO, VIDEO)

27.09.2022

10:54

0

Autor: 24sedam

Kadet, a već radi sa profesionalcima

Velika čast za mladog Srbina! Dekijev sin na prvom treningu Intera kod Simonea Inzagija (FOTO, VIDEO)
stanković - Copyright Printscreen/YouTube

Kadetski reprezentativac Srbije Aleksandar Stanković dobio je veliku čast od trenera prvog tima Intera Simonea Inzagija.

Mladi vezni igrač koji je početkom avgusta napunio 17. godina pozvan je od Inzagija zajedno sa još par igrača iz "primavere" da pomognu u odrađivanju treninga profesionalnog sastava, budući da su desetkovani zbog odsustva brojnih igrača sa obavezama prema svojim nacionalnim timovima.

 

Stankoviće je i sam pre par dana bio angažovan u U18 timu Srbije na prijateljskim utakmicama sa Italijom. Naši momci koje baš on predvodi kao kapiten, odigrali su u gradiću L 'Akvili dve prijateljske utakmice sa odgovarajućim timom Italije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inter (@inter)

 

U prvom su poraženi sa 1:0, dok su u drugom "orlići" slavili sa 1:2, a golove su postigli Stanković iz slobodnog udarca u 39. i Jovan Milošević u 48. minutu.

Pogledajte gol Stankovića:

 

 

Aleksandrov nešto stariji brat Filip brani za holandskog prvoligaša Volendam kao pozajmljeni igrač Intera. Njihov otac Dejan nedavno je napustio kormilo Crvene zvezde i sada čeka poziv novog kluba u kome će nastaviti trenersku karijeru.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike