Brazilcima već frka, a znaju i odakle opasnost dolazi: Mitrović je 'ubica'!

26.09.2022

16:42

0

A imali su prilike i više puta da se uvere u to

Brazilcima već frka, a znaju i odakle opasnost dolazi: Mitrović je 'ubica'!
Fudbaleri Srbije - Copyright MN Press

Fudbaleri Brazila i Srbije igraće u grupnoj fazi Svetskog prvenstva za manje od dva meseca, a rivali ekipe koju predvodi selektor Dragan Stojković Piksi, i te kako prate šta čini naš nacionalni tim.

Fabinjo je tako, nakon meča Lige nacija između Srbije i Švedske, koji je obeležio Aleksandar Mitrović, pohvalno govorio o srpskom napadaču.

- On prolazi kroz velike trenutke. Prošle godine u Fulamu je postigao oko 40 golova. Ovu godinu je počeo dobro, postigao je golove i protiv nas. Veoma je iskusan, dostigao je određene godine koje sa sobom nose odgovornost. Mislim da tri gola protiv Švedske pokazuju da je u dobrom trenutku. On je ubica, voli da postiže golove - rekao je Fabinjo.

Brazilac i Srbin su i nedavno bili jedan naspram drugog, u Premijer ligi, kada je Mitrović postigao dva gola Liverpulu, a taj susret je okončan remijem.

Fabinjo se potom dotakao i favorita u Kataru.

- Mislim da je Brazil, bez obzira na rezultate, jedan od favorita i tako će uvek biti. Drugi favorit je Francuske. Ne znam šta se dešava u Ligi nacija, da li selekcije rotiraju timove, ali naravno da je iznenađenje što je Nemačka izgubila od Mađarske i što je Engleska u seriji od pet utakmica bez pobede. Ali naš najveći fokus je na našu reprezentaciju i način na koji igramo - istakao je Fabinjo.

Srbija protiv Brazila igra 24. novembra od 22.00 časa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike