Mitar kaže da nema razloga za brigu: Biću spreman za Norvešku!

24.09.2022

21:23

0

Autor: 24sedam

Sjajni napadač het-trikom obeležio pobedu Srbije

Mitar kaže da nema razloga za brigu: Biću spreman za Norvešku!
0MET3686-1 - Copyright MN Press

Srbija se pobedom oprostila od svog stadiona za ovu godinu. U poslednjem meču na domaćem terenu pred odlazak na Mundijal, Orlovi su u pretposlednjem kolu Lige nacija savladali Švedsku (4:1) u meču koji je het-trikom obeležio Aleksandar Mitrović.

- Lepo se osećam, dobra utakmica, lepa podrška, dobra igra, puno golova i na kraju het-trik. Mislim da je bilo lepo veče, odigrali smo poslednju utakmicu pred našim navijačima uoči Mundijala na lepom nivou i lepo smo se oprostili i spremili za SP – rekao je za TV Arena sport Mitar, pa dodao da se ne opterećuje time što planetarni šampionat ne počinje ranije zbog sjajne forme u kojoj se nalazi.

- Idemo utakmicu po utakmicu, veoma bitna nas očekuje za nekoliko dana, idemo da se borimo i spremimo za nju. Cilj je pobeda i prvo mesto u grupi, a posle toga ćemo da se pripremamo za dalje utakmice.

Orlove u utorak očekuje duel sa Norveškom u kojem će se odlučiti koja će selekcija biti pobednik grupe, a kako stvari stoje Mitrović će biti u stanju da istrči na teren, iako je travu Marakane napustio vidno šepajući.

- Videćemo, čini mi se da je udarac, jeste malo bolno… Treba da vidim sa terapeutima, ali nadam se da nije ozbiljno, nema otoka, verovatno ću biti spreman – kazao je Aleksandar Mitrović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike