Srbin se vraća na Ostrvo? Kardif u Paunoviću vidi spas!

22.09.2022

16:18

0

Autor: 24sedam

Srpski strateg jedan od najozbiljnijih kandidata za menadžera Velšana

Srbin se vraća na Ostrvo? Kardif u Paunoviću vidi spas!
Veljko Paunović Marko Mitrović - Copyright Profimedia

Dugo je Veljko Paunović bez posla, ali to bi moglo da se promeni uskoro. Kako javljaju ostrvski mediji, Srbin je jedan od najozbiljnijih kandidata za klupu Kardifa.

S obzirom na rezultate koje je postigao sa Redingom, pogotovo u prvoj sezoni, očekivalo se da će srpski strateg brzo pronaći novi angažman pošto je u februaru ove godine završio saradnju sa tadašnjim klubom.

Međutim, prošlo je celo leto, nova sezona je uveliko u toku, a nekadašnji selektor zlatnih Orlića još nije dobio ponudu koja bi zadovoljila njegove ambicije.

Deluje da je sada situacija drugačija, pošto Ostrvljani pišu da je Paunović, pored Skota Parkera, Džodija Morisa i Lajama Menija, na listi najužih kandidata da zameni Stiva Morisa koji je nedavno dobio otkaz posle serije loših rezultata.

Takođe, spekuliše se da je vlasnik Kardifa Vinsent Tan rešio da promeni klupsku politiku i više se okrene promociji igrača iz sopstvenog pogona što je takođe jedan od razloga za angažovanje srpskog stratega, koji se u dosadašnjoj karijeri profilisao za rad za mladim fudbalerima.

Ukoliko Paunoviću stigne zvaničan poziv i na njega odgovori potvrdno, jasno je da ga ne čeka nimalo lak posao, s obzirom da Kardif posle 10. kola u Čempionšipu ima samo 11 osvojenih bodova i nalazi se na 18. mestu na tabeli.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike