Predsednik JSD Ostoja Mijailović upozorava: Samo da ne padne reflektor na nekoga - sve je trulo!

20.09.2022

06:44

0

Prvi čovek sportskog društva smatra da pod hitno nešto treba da se uradi, kako stadion ne bi izgubio licencu od UEFA

Predsednik JSD Ostoja Mijailović upozorava: Samo da ne padne reflektor na nekoga - sve je trulo!
Ostoja Mijailović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Novi predsednik JSD Ostoja Mijailović smatra da su potrebne korenite promene, napominjući da se infrastruktura nalazi u katastrofalnom stanju i da pod hitno treba nešto da se uradi po tom pitanju.

- Stadion i ostali objekti JSD Partizan su do te mere zapušteni da su postali opasni po život korisnika i posetilaca. Pre neki dan sam prolazio pored stadiona, stubovi reflektora su toliko truli… Ne daj bože da taj reflektor padne na nekoga - poručio je Mijailović.

Ostoja je izneo i način na koji može da se reši ovaj problem, napominjući da se dovodi u pitanje licenciranje stadiona za evropska takmičenja od strane UEFA.

- Država je u nekoliko navrata rekla da želi da obnovi stadione i Crvene zvezde i Partizana, mislim da je to imovina važna za državu, gde se okupljaju desetine hiljada ljudi. Svi znaju šta su Partizan i Zvezda u Srbiji. Pitanje je godine kada UEFA neće više licencirati naše stadione. Uz razne performanse licenciranje sad prolazi. Veliko je nezadovoljstvo navijača i javnosti, ne želim da idem da rušim upravu kluba. Mi smo došli u društvo da ga stabilizujemo, razgovaraćemo i sa fudbalskim klubom, da vidimo šta možemo da uradimo sa stadionom.

Mijailović je demantovao glasine da želi da preuzme fudbalski klub.

- Svi klubovi su pod jurisdikcijom sportskog društva, onaj ko upravlja društvom može da kontroliše sve klubove, menja uprave. Ja nisam došao u sportsko društvo da bih se bilo kome svetio. Ko radi za Partizan, nema strah od mene. Da li ja mogu da ih smenim, mogu, ali neka se bore ti ljudi da osvoje neke trofeje. Fudbalski klub ima upavu koja je izabrana kako god je izabrana. Nisam razmišljao da li je treba menjati, o tome ćemo razgovarati, zvaću Vučelića i razgovaraću sa njim, to je u interesu Partizana - zaključio je Mijailović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike