Ranđelović se nije dogovorio sa Zvezdom, pa doneo neočekivanu odluku: Umesto šampiona, on u redove premijerligaškog ''fenjeraša''!

09.09.2022

19:59

0

Veliki izazov je pred njim

Ranđelović se nije dogovorio sa Zvezdom, pa doneo neočekivanu odluku: Umesto šampiona, on u redove premijerligaškog ''fenjeraša''!
20190930ivOlimp17 - Copyright MN Press

Tokom leta više puta se govorilo da će Lazar Ranđelović napustiti Olimpijakos posle četiri godine kako bi pojačao aktuelnog šampiona Srbije, Crvenu zvezdu.

Ali, došlo je do neočekivanog raspleta.

Nekadašnji fudbaler niškog Radničkog tokom prelaznog roka nije došao do dogovora sa crveno-belima, kojima je bio jedna od želja, a tim iz Ljutice Bogdana se odlučio za Osmana Bukarija.

Ranđelović je pak mirno čekao na nešto bolje i na kraju se odlučio za put u Rusiju i to u redove poslednjeplasirane ekipe ruske Premijer lige, Urala iz Jekateringburga!

 

 

Ural je u prvih osam kola osvojio samo jedan bod, uz čak sedam poraza i gol-razliku 2:17, a jasno je da Rusi u Ranđeloviću vide spas u pokušaju da izbore opstanak.

Inače, 25-godišnji Ranđelović je član Olimpijakosa postao u leto 2018. godine, ali se ubrzo vratio u NIš, na pozajmicu. Potom je tokom jedne sezone nosio dres španskog Leganesa, ali do konkretnije i veže minutaže u Olimpijakosu nije stigao.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike