Olimpijakos popustio pred zahtevima svojih navijača! Čumić neće pojačati Partizan, ali može drugog Zvezdinog rivala!

01.09.2022

12:17

0

Autor: 24sedam

Partizan želeo krilnog fudbalera, iako već ima petoricu na toj poziciji

Olimpijakos popustio pred zahtevima svojih navijača! Čumić neće pojačati Partizan, ali može drugog Zvezdinog rivala!
Nikola Čumić - Copyright Profimedia

Olimpijakos pustio bivšeg mladog reprezentativca Srbije Nikolu Čumića, ali ne u Partizan kako se prvobitno mislilo i pregovaralo između Grčke i Srbije, već u Vojvodinu.

Prema saznanjima Mocartsporta, 24-godišnje krilo iz Užica pojačaće novosadsku "staru damu" potpisivanjem ugovora na čak tri godine.

Izvori Instragram stranice o Partizanu "pbg news" kažu da su gazde Olimpijakosa morale da popuste pred zahtevima svojih navijača koji su ultimativno zahtevali od njih da ne pojačavaju ljutog rivala njihovog bratskog kluba u Srbiji i da se za Čumića pronađe druga opcija koja nisu crno-beli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Iako niko neće moći da ospori želju crno-belih da dovedu Čumića, veliko je pitanje da li bi angažovanje još jednog krila bilo ono što je trenutno potrebno Partizanu. Na spisku krilnih igrača već se nalaze Menig, Dijabate, Terzić, Jović, Lutovac, a koristi se i Mihajlo Petković na boku silom prilika.

Partizan se već nalazi u opasnom disbalansu sa Rikardom kao jedinim klasičnim špicem, a kako stvari stoje u klubu se trenutno i ne pomišlja o dovođenju njegove alternative. Takođe, kritične su pozicije štopera zbog loše forme Vujačića i Saničanina, dok se o mestu zadnjeg veznog do derbija verovalo da Fejsa i Belić nisu prava rešenja. Belićeva partija protiv Zvezde, ipak će umiriti nezadovoljne navijače.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike