Legendarni Ćiro ponovo u elementu! Pitao Jarnija za zdravlje zbog uspomene na Batu Mirkovića! (VIDEO)

19.09.2022

05:04

0

Autor: 24sedam

Trener svih trenera opet briljira

Legendarni Ćiro ponovo u elementu! Pitao Jarnija za zdravlje zbog uspomene na Batu Mirkovića! (VIDEO)
Screenshot 2022-09-18 at 23.59.14 - Copyright Printscreen/YouTube

Iako već dugo Miroslav Blažević vodi utakmicu života, prepoznatljiv vedar duh nije ga napustio. Legendarni hrvatski stručnjak u gotovo svakoj prilici kada se pojavi u javnosti donese sa sobom bujicu pozitivne energije, zbog čega je i posle svih dešavanja iz 90-ti godina prošlog veka ostao jedan od omiljenih likova na prostorima cele bivše Jugoslavije.

Trener svih trenera u poslednje vreme često koristi profil na Fejsbuku kada oseti potrebu da podeli nešto sa svojim pratiocima. Tako je nedavno u prilično emotivnoj objavi otkrio kako nekada ima potrebu da se zatvori u svoja četiri zida i plače bez prestanka, da bi ovoga puta podsetio na istorijski trenutak iz legendarne maksimirske noći za naš fudbal i trenutak kada je Zoran Mirković uhvatio za međunožje tadašnjeg reprezentativca Hrvatske Roberta Jarnija.

Sa svojim nekadašnjim pulenom Blažević se sreo na jednoj manifestaciji u Splitu, a taj trenutak je opisao u postu objavljenom na svom profilu.

- Sreo sam taj dan i svog Jarnija. Skoro ga nisam prepoznao bez onog njegovog famoznog sakoa… (šalim se naravno malo jer moj Robi nije se promio ni za dlaku od onog trenutka kada je načeo mrežu Švabama ‘98.g.) Uz njega me vežu samo lepe uspomene, uvek je bio pouzdan na levom boku, a bilo mi je drago da čujem i da se oporavio od onog Mirkovićevog hvatanja za međunožje na Maksimiru, a za šta sam ga ovom prilikom odmah pitao i, kao što vidite na fotografiji, dobro nasmejao – napisao je između ostalog Ćiro Blažević.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike