Ćiri ne raste brada, niti liči na Putina: Vakcinisao sam se u Zagrebu, samo se šalim sa glupanima

17.02.2021

20:42 >> 05:39

0

Blažević i dalje pravi šou u hrvatskim medijima oko vakcine

Ćiri ne raste brada, niti liči na Putina: Vakcinisao sam se u Zagrebu, samo se šalim sa glupanima
Copyright MN Press
Ćiro Blažević je napravio spektakl od informacije da se vakcinisao u Srbiji, kada je poručio da je zbog toga počela da mu raste brada i da sve više liči na Vladimira Putina, i sa kakvim propartnim pojavama živi nakon primljenog “Sputnjika V”, a danas je nastavio svoj šou u hrvatskim medijima na istu temu:
– Malo Srbija, malo Zagreb. Naravno, u Zagrebu sam se vakcinisao. Ja pripadam ugroženoj grupi. Morao sam na neki način da ismijem one koji su prikucali uza zid ljude koji su se vakcinisali. I onda sam rekao da se malo sprdam sa vama – rekao je Ćiro za hrvatski RTL i dodaje:
 – Mene su iz Vlade zvali da se vakcinišem jer je bila neka konfuzija da se ljudi neće vakcinisati, pa ako njihov Ćiro pristane, onda nema razloga da se ne vakcinišu. Zvao me odgovorni za sport. Čujte, ja imam neke principe koje ćete vi razumeti. Nema razloga da ja sada, ako me neko pozove da morate reći, onda ću reći. Prošao sam zahvaljujući svom poslu celi globus. Upoznao sam mnogo pametnih, manje pametnih i glupih. Svi oni koji neće da se vakcinišu su glupi.

Iz Vlade Hrvatske stigle su drugačije vesti. Oni demantuju da je od njih došla inicijativa i realizacija vakcinacije Blaževića, ali priznaju da je takva ideja postojala i da se od nje na kraju odustalo. Razlog je bila nestašica vakcina, pa su iz Vlade dodali kako ne znaju u čijem se aranžmanu i gde se bivši selektor vakcinisao.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike