Kapitenu Partizana pomešana osećanja posle Nice: Nemamo za čim da žalimo osim za drugim golom!

15.09.2022

21:59

0

Autor: 24sedam

Slobodan Urošević hvali crno-bele posle novog remija u Evropi

Kapitenu Partizana pomešana osećanja posle Nice: Nemamo za čim da žalimo osim za drugim golom!
PARTIZAN_vs_NICA-31 - Copyright MN Press

Partizan ni posle dva kola u Ligi konferencija ne zna za pobedu u novoj sezoni grupne faze najmlađeg UEFA klupskog takmičenja, ali što je važnije oba susreta su završili neporaženi iako su i prošle nedelje protiv Slovackog i večeras protiv Nice bili u rezultatskom zaostatku.

Izuzetno hrabro su se crno-beli na stadionu u Humskoj izašli na megdan favorizovanom francuskom timu i jedino za čime mogu da žale jesu još dva ispuštena boda - 1:1.

- Zadovoljni smo svakim segmentom, osim rezultatom. Videli smo da možemo da se nosimo sa njima, jedino ostaje žal za rezultatom. Fizički smo im parirali, a znamo kako je zahtevna francuska liga. Nemamo za čim da žalimo, osim za drugim golom koji nismo postigli - rekao je za TV Arena sport posle meča kapiten Partizana Slobodan Urošević i dodao:

- Presekao nas je rano primljen gol. Ali, nastavili smo sa igrom, da stvaramo šanse. Nagrada je došla u drugom poluvremenu. Imali smo još izglednih šansi. Nedostajala je koncentracija u tim šansama. Ovo je Evropa, nemate 15 takvih situacija, imate par - kazao je Urošević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike