Skandal pred izbore u Partizanu! Novinarima ZABRANJENO da prisustvuju Skupštini! (VIDEO)

12.09.2022

14:22

0

Autor: 24sedam

Čelnici srpskog giganta potpuno izgubili kompas

Skandal pred izbore u Partizanu! Novinarima ZABRANJENO da prisustvuju Skupštini! (VIDEO)
Stadion Partizana - Copyright 24sedam/D. P.

Skandal je blaga reč da opiše to što se danas dešava u Partizanu. Novinarima neće niti dozovoljeno da prate tok Izborne skupštine!

Ekipu portala 24sedam na ulazu u prostorije FK Partizan dočekao je zamenik generalnog direktora FK Partizan Milorad Nikolić i nakon pitanja iz kog smo medija, saopštio nam je da sednica nije javna.

- Gde ste videli poziv na sednicu? Nigde nije objavljeno, niti smo tražili od vas da se akredituejte. Dakle, sednica nije javna i medijima nije dozvoljeno da prisustvuju - rekao nam je Nikolić.

Na pokušaj da dobijemo objašnjenje zbog čega se prvi put ovako nešto dešava, naišli smo na zid ćutanja. Generalni sekretar, službenici kluba i redaska služba jednostavno ne puštaju novinare na Izbornu skupštinu.

Podsetimo, prvi čovek Fudbalskog kluba Milorad Vučelić je važeći predsednik JSD, ali se očekuje da već danas postane bivši jer mu je protivkandidat Ostoja Mijailović, čovek koji je oživeo KK Partizan i pokazao kako treba raditi i voditi uspešan posao.

Izgleda da je aktuelno rukovodstvo namirisalo da će ostati bez fotelja, pa će ko zna kako pokušati da sebi obezbede novi mandat.

A možda im jednostavno ne prija objektivno izveštavanja portala 24sedam pa su odlučili da nam zabrane da pratimo tok Izborne skupštine.

Svaka čast, u svakom slučaju! Nije ni čudo što Partizan propada dok ga vi vodite.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike