Mijailoviću grobari više veruju! Da li je ovo znak promena u Partizanu?

12.09.2022

11:27

0

Turbulentni dani pred crno-belima, ali sačekajmo skupštinu

Mijailoviću grobari više veruju! Da li je ovo znak promena u Partizanu?
Ostoja Mijailović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

U ponedeljak, 12. septembra, u Jugoslovenskom sportskom društvu Partizan, biće održana izborna skupština i tom prilikom će se znati da li na mestu predsednika ostaje Milorad Vučelić, ujedno i predsednik fudbalskog kluba Partizan, ili će njegovo mesto pak preuzeti Ostoja Mijailović, predsednik košarkaškog kluba crno-belih.

I dok se bliži skupština i glasanje, na jednoj od brojnijih Instagram stranica koju posećuju navijači Partizana, organizovana je anketa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Sadašnji predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović ubedlivo je odneo pobedu nad Miloradom Vučelićem, prvim čovek FK i SD Partizan.

Evo i rezultata glasanja:

• Ostoja Mijailović - 8.025 glasova
• Milorad Vučelić - 320 glasova

Jasnu poruku time šalju grobari, više veruju Mijailoviću koji je od dolaska u Partizan načinio izvesnu reformu kluba, naspram katastrofalne situacije u fudbalskom klubu koja traje godinama, a navijači krivca za to vide upravo u predsedniku kluba.

Fudbalski klub je do poslednje titule stigao pre pet godina, dok tri godine nisu slavili ni u Kupu, a finansijska situacija je nikad gora.

Nezadovoljstvo je kulminiralo kada je Takuma Asano napustio tim tokom šampionata, a ništa bolje nije ni sada, kada su se fudbaleri gotovo sigurno oprostili od titule u domaćem prvenstvu.

Košarkaški klub je pak u Srbiju vratio najtrofejnijeg trenera, Željka Obradovića, a ubrzo je stigla i specijalna pozivnica za povratak u Evroligu, nakon čak osam sezona bez elite.

Turbulentni dani su pred crno-belima, ali više o svemu će se znati nakon večerašnjih izbora.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike