Haland nam je bio teret, morali smo da ga se rešimo! Direktor Dortmunda napravio dobru stvar prodajom Norvežanina!

09.09.2022

15:10

0

Autor: 24sedam

Sebstijan Kel tvrdi da je napadač postao teret za saigrače i ceo klub

Haland nam je bio teret, morali smo da ga se rešimo! Direktor Dortmunda napravio dobru stvar prodajom Norvežanina!
Erling Haland - Copyright Profimedia

Nismo baš sigurni da će se sa ovakvim stavom složiti navijači Dortmunda, ali njihov sportski direktor Sebastijan Kel poručuje da je prodaja Erlinga Halanda Mančester sitiju bila prava stvar.

Otišao je Norvežanin za 60 miliona evra i na osam mečeva u dresu engleskog kluba postigao čak 12 golova. Ali Kel se ne kaje zbog odrađenog posla.

- Koliko god da smo ga cenili, uz sve što je uradio za klub, on je definitivno postao teret, kako za svlačionicu tako i za klub. U suštini sve se vrtelo oko njega. Upravo iz tog razloga bilo je vreme da ga prodamo, bila je to dobra stvar i za nas i za Siti. To potvrđuje činjenica da deset golova za naš klub ove sezone postiglo deset različitih strelaca - rekao je Kel, a preneli nemački mediji.

Haland (22) je igrao za Borusiju od decembra 2019. do juna ove godine. On je za klub iz Dortmunda postigao 86 golova na 89 utakmica.

- Voleo bih da smo bili sigurni u Halandov odlazak malo ranije, jer je to ograničilo naše pripreme. Bez njega imamo mogućnost da verujemo drugim igračima - zaključio je sportski direktor Borusije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike