Au šta radi Haland, novi het-trik strašnog Norvežanina! Liverpul slavio u 98. minutu!

31.08.2022

21:34

0

Autor: 24sedam

Mančester siti pregazio Notingem Forest, ali Arsenal ne da tron

Au šta radi Haland, novi het-trik strašnog Norvežanina! Liverpul slavio u 98. minutu!
Tan2022-8-27_181647331_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Vanredno kolo Premijer lige biće završeno u ponedeljak uveče duelom Lestera i Mančester junajteda, a već smo videli zbog čega se radi o najpopularnijem prvenstvu na svetu.

Uživali smo u subotu u majstorijama Aleksandra Mitrovića, a nedeljni program bio je više nego kvalitetan i bogat.

 

 

Arsenal je upisao i petu recku i ostao jedini tim sa maksimalnim učinkom. Stradala je Aston Vila posle velike borbe. Žezus je doveo "tobdžije" u vođstvo u 30 minutu, izjednačio je Daglas Luiz u 74, a onda je Martineli tri minuta kasnije doneo tri boda svom timu.

 

 

Za one koji dosad nisu znali ili nisu želeli da veruju Erling Haland se potrudio da ih uveri u to da je bez premca najbolji napadač. Norvežanin je upisao još jedan het-trik, i to onaj pravi (leva noga, desna noga, glava), a mrežu Notingem Foresta tresao je u 12, 23. i 38. minutu. Kanselo u 50, Alvarez u 65. i 87. minutu samo su dodatno ulepšali veče navijačima Mančester sitija.

 

 

Najviše uzbuđenja bilo je u duelu Liverpula i Njukasla. Problemi sa povredama "crvenih" ponovo su rezultovali lošim otvaranjem  utakmice.

Poveo je Njukasl preko Aleksandera Isaka u 38. minutu i sve do 61. minuta na semaforu je pisalo 0:1. Tada je probuđeni Roberto Firmino na asistenciju Mohameda Salaha poravnao rezultat. Delovalo je da će to biti novi remi Liverpula u sezoni, a onda je, ponovo na  asistenciju Egipćanina, mladi Fabio Karvaljo pogodio za pobedu čete Jirgena Klopa.

 

 

Bornmut i Vulverhemtpon su odigrali bez golova, a iznenađenje je remi Vest Hema i Totenhema. Gosti su vodili autogolom Kerera od 34. minuta, a konačan rezultat postavio je Tomaš Souček u 55. minutu susreta.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike