Grobari, pomagajte, Partizan je bolji kad ga guraju navijači! Junak Dijabate želi pune tribine na narednim utakmicama! (VIDEO)

09.09.2022

13:52

0

Autor: 24sedam

Spasilac crno-belih u Češkoj ocenio je remi u Ligi konferencija kao dobar rezultat

Grobari, pomagajte, Partizan je bolji kad ga guraju navijači! Junak Dijabate želi pune tribine na narednim utakmicama! (VIDEO)
Fuseni Dijabate - Copyright FK Partizan/M. Todorović

Da nije bilo njegove lucidnosti, hrabrosti, pa i malo sreće, danas bi za crno-bele bio crn dan.

Posle 0:2 na poluvremenu i crvenog kartona Kristijana Belića malo ko je verovao u čudo. A onda je na scenu stupio Fuseni Dijabate.

 

 

Sa dva gola je potpuno vratio crno-bele u igru, pa iako je srpski tim stigao i do vođstva, ne smatra da je nerešen ishod loš po Partizan.

- Nismo dobro počeli utakmicu. Ne znam u čemu je bio problem. Na poluvremenu smo pričali u svlačionici i vratili se jači na teren. Nismo pobedili, ali smo uspeli da se vratimo i ostvarimo nerešen rezultat. To nije loše, pošto nas je bilo 10 na terenu. Sledeću utakmicu moramo da započnemo mnogo bolje - rekao je Dijabate, pa se obratio navijačima Partizana:

 

 

- Mnogo smo bolji kada imamo navijače iza sebe. Oni nas sve vreme guraju napred. Pomažu nam mnogo i nadam se da će u narednim utakmicama biti pun stadion.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike