Pismo Mihajloviću koje tera suze na oči! Siniša, ti si treća kula Bolonje, učiš nas šta znači biti ČOVEK! (FOTO)

08.09.2022

15:31

0

Autor: G. F.

Italijanski milioner Đanluka Vaki iskazao zahvalnost i divljenje srpskom treneru

Pismo Mihajloviću koje tera suze na oči! Siniša, ti si treća kula Bolonje, učiš nas šta znači biti ČOVEK! (FOTO)
Gianluca Vacchi siniša mihajlović profimedia-0704122904 - Copyright 24sedam/Profimedia

Ostao je bez posla u Bolonji Siniša Mihajlović, ali nije ostao bez ljubavi koju ovaj grad oseća prema njemu!

Zbog toga je srpski fudbalski stručnjak odlučio da pošalje pismo javnosti, a njegove reči snažno su odjeknule kroz celu Italiju, pa i mnogo šire.

Mnogi su sa "knedlom u grlu" prepričavali Mihine reči iz pisma, a javno se oglasio i poznati italijanski biznismen i milioner Đanluka Vaki, čovek koji je veliki prijatelj Srbije i koji je u našu zemlju dolazio i da bi se vakcinisao.

Vaki je na svojim društvenim mrežama biranim rečima zahvalio Mihajloviću za sve urađeno, a poruku koja tera suze na oči prenosimo u celosti:

Instagram printscreen/Đanluka Vaki
 

- Oproštajno pismo Siniše Mihajlovića je pismo izuzetnog čoveka, heroja, velikog sportiste i dragog prijatelja. Grad, čiji ste počasni građanin, zauvek će vas nositi u srcu i zauvek će pamtiti hrabrog čoveka, sa razoružavajućom snagom volje i upornošću koju može imati samo čovek iskovan u čeliku. Hvala, Siniša i na zahvalnosti koju nosiš u srcu za Bolonju. Za mene danas ovaj grad nema dve kule nego tri, a ti, treći, si sigurno najvoljeniji i najsimboličniji zauvek. Utakmice se mogu dobijati i gubiti i timovi mogu dobro da rade i mogu da se spasu, ali ko bude primer drugima, zauvek će čuvati svačiju dušu i to je najveća vrednost koju čovek može da ima. Hvala na primeru heroja, siguran sam da ćeš nastaviti da učiš sve, na terenu i van njega, šta znači biti ČOVEK.

Mihajlović je bivši trener Bolonje, ali će očigledno za sve navijače ovog kluba, ali i žitelje ovog grada, zauvek biti nešto mnogo veće.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike