Đanluka Vaki je veliki prijatelj Srbije! Italijanski milioner najavio koncert u Beogradu

06.06.2021

09:33 >> 09:45

0

Popularni biznismen vakcinisao se u srpskoj prestonici, a sada je istakao da jedva čeka da se stabilizuje pandemija kako bi mogao da se druži sa publikom

Đanluka Vaki je veliki prijatelj Srbije! Italijanski milioner najavio koncert u Beogradu
Copyright Đanluka Vaki Profimedia

Popularni italijanski biznismen i milioner Ðanluka Vaki, primio je pre nekoliko dana revakcinu u Beogradu, a svoje oduševljenje srpskom prestonicom nije krio. Vaki se zahvalio na toploj dobrodošlici, a potom i izrazio želju da nakon pandemije koronavirusa ponovo dođe u Srbiju i održi koncert.

Naime, zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić je na svom Fejsbuk profilu objavio snimak koji mu je Đanluka poslao govoreći o utiscima koje je stekao o srpskoj prestonici i kojim je najavio još jedno druženje.

– Jedva čekam koncert u Beogradu na kome će da slavimo život i povratak u normalu – rekao je između ostalog poznati plejboj.

Мој пријатељ Gianluca Vacchi послао ми је поруку у којој каже да једва чека свој концерт у Београду на коме ћемо да славимо живот и повратак у нормалност.

Posted by Горан Весић on Недеља, 06. јун 2021.

Podsetimo, prilikom revakcinacije Vaki je izjavio da on ima srpske korene, te da je plisko povezan sa našim narodom.

– Došao sam ovde na vakcinaciju, baš ovde jer se tu osećam kao kod kuće. I dolaziću kao DJ na festivale u Srbiju – rekao je Đanluka prisutnim novinarima među kojima je bila i ekipa 24sedam.

– Sa strane mog dede imam srpske korene, osećam se blisko Srbima. Ja sam pomešane krvi. Hvala, volim Beograd, povezan sam sa Beogradom. Ljudi me uvek lepo dočekaju i veoma sam srećan. Ostaću dva dana i onda se vraćam – rekao je Đanluka prisutnim medijima.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike