Neverovatna bahatost fudbalskih bogataša! Pobesnećete kad vidite ovaj snimak Mbapea (VIDEO)

06.09.2022

16:38

0

On da se meša sa "smrtnicima"? Pa, smešno!

Neverovatna bahatost fudbalskih bogataša! Pobesnećete kad vidite ovaj snimak Mbapea (VIDEO)
image - Copyright Printscreen/Twitter

Kakva neverovatna bahatost fudbalskih bogataša! Teško je pogledati ovaj kratki snimaka Kilijana Mbapea i trenera Pari Sen Žermena Kristofa Galtjea, a ne iznervirati se. Oni prosto misle da za njih ne važe stvari koje važe za obične ljude.

O čemu se radi? PSŽ je proteklog vikenda igrao u gostima Nantu, u 6. kolu Lige 1, gradu udaljenom 385 kilometara od Pariza. "Sveci" su na taj put išli privatnim avionom, a let traje oko sat vremena.

To je primetio direktor brzih vozova TGV, Alen Krakovič, koji je tvitovao da vožnja tim vozom traje manje od dva sata. On je tvitovao snimak igrača iz aviona i rekao da je više puta nudio tu uslugu klubu, kao i da će napraviti voz prilagođen svim potrebama tima, kao i da je voz mnogo bolji za ekologiju od aviona.

 

 

Novinari su pre meča sa Juventusom u Ligi šampiona pitali o tome Mbapea i Galtjea, a njihova reakcija… Nervira, najblaže rečeno. Igrač se suzdržavao, a onda prasnuo u smeh. On, koji ima godišnju platu od 90 miliona evra, a na koju idu sponzorski ugovori, bonusi i slično…

A trenerova reakcija je možda još gora, jer se on odlučio za sarkazam.

- Očekivao sam ovo pitanje. Da budem iskren, jutros smo razgovarali sa kompanijom koja nam organizuje putovanja i u procesu smo razmatranja da li možemo da putujemo zemljanim jahtama – odgogovrio je Galtje uz sarkastični osmeh.

Novinar je posle toga pitao Mbapea šta misli o privatnim avionima, na šta je on odgovorio: "Ne mislim ništa", a onda ustao i otišao. Pogledajte celu situaciju:

 

 

Ali, nisu se samo gledaoci iznervirali, uključila se čak i francuska ministarka sporta Ameli Udea-Kastera.

 

 

- Gospodine Galtje, navikli ste nas na relevantnije i odgovornije odgovore. Pričamo li o tome? – napisala je ona na Tviteru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike