Juve spreman na poraz? Nakon trenera i legenda kluba pred start Lige šampiona ističe - Nije drama ako se izgubi u Parizu!

06.09.2022

09:34

0

Fokus velikanu iz Torina su mečevi na domaćem terenu

Juve spreman na poraz? Nakon trenera i legenda kluba pred start Lige šampiona ističe - Nije drama ako se izgubi u Parizu!
vlahović3 - Copyright Tanjug/AP

U utorak od 18.45 utakmicom između Dinama iz Zagreba i Čelsija, počinje nova sezona Lige šampiona. Međutim, od 21 sat, očekuje nas veliki derbi u Parizu, a igraće Juventus i Pari Sen Žermen.

Italijani u nepogodnom trenutnu po ekipu otvaraju takmičenje, s obzirom da u Seriji A ove sezone baš i ne blistaju.

Sa druge strane, PSŽ u domaćem šampionatu igra bez greške, pa su očekivanja javnosti pobeda domaćina.

Masimilijano Alegri, trener Juvea, je već najavio da je njegov tim okrenut narednoj utakmici, kada u Torino stiže Benfika.

Sličnog mišljenja je i legenda kluba, Alesandro Del Pjero.

- Ne bi bila drama ako bi Juve izgubio od PSŽ-a. Loše izdanje tima bi bio težak udarac, jer dolaze posle ne tako sjajne partije. I to može imati uticaja u svetlu očekivanja - prokomentarisao je Del Pjero i dodao:

- Kada mislim o ovom Juveu, vidim ga kao jak tim. Bio bi još jači sa Pogbom i Kijezom, ali taj Juve još nismo videli. Na evropskom nivou ovaj tim nije u prvom redu, a moguće ni u drugom kada govorimo o osvajanju Lige šampiona. Sa Alegrijem vidimo kako nameće svoju ideju fudbala timu, on ne juri estetiku igre. Rekavši to, mislim da nije uopšte zadovoljan sa time šta je tim uradio u Firenci.

Takođe, Del Pjero se osvrnuo i na Alegrijevu izjavu.

- Mislim da su Alegrijevi komentari o tome da je Benfika važnija od PSŽ-a, pokušaj da se skine pritisak sa time. Ne bi rizikovao da ga ljudi drugačije shvate. Juve je Juve, pa i u Parizu. Da li mislim da igrači ne uživaju? Juve je u problemu sa ove tačke gledišta, ali to nije od danas. Bilo je toga sa Sarijem, iako je osvojio Skudeto, tako je bilo sa Pirlom i tako je sa Alegrijem. Igrači su glavni protagonisti, oni mogu i moraju da se promene - izjavio je Del Pjero za italijanske medije. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike