Mundijal izmiče iz ruku Srbiji! Portugalke gase najveći san!

02.09.2022

20:03

0

Autor: 24sedam

Srpske fudbalerke doživele izuzetno bolan poraz u kvalifikacijama za SP

Mundijal izmiče iz ruku Srbiji! Portugalke gase najveći san!
0MET5804 - Copyright MN Press

Mundijalski san srpskih fudbalerki mogao i da ostane u Staroj Pazovi.

U pretposlednjem kolu kvalifikacija za SP izabranice Predraga Grozdanovića imale su veliku šansu da se plasiraju u baraž za najveće fudbalsko takmičenje, ali su u direktnom duelu poražene od Portugala (2:1), koji u poslednje kvalifikaciono kolo ulazi sa bodom više u odnosu na naše devojke.

A, ništa nije moglo da nasluti tužan kraj na startu meča. Počelo je sve bajkovito, pošto je Srbija povela već u 6. minutu. Anđeka Frajtović je izvela slobodan udarac, uputila prilično bezopasan centrašut u kazneni prostor, golman Ines Pereira loše je intervenisala, lopta joj je prošla kroz ruke i završila u mreži - 1:0.  

Nažalost, već do odlaska na veliki odmor stvari su se potpuno okrenule u korist Portugalki, koje su do izjednačenja došle uz dosta sreće. Marćao je uputila udarac sa 18 metara, više je to ličilo na centrašut, ali je lopta pogodila donji levi uga za 1:1.

Sve nade Srpkinja potonule su u samom finišu poluvremena. Silva je sa desne strane centrirala, a Nazret efektno udarcem glavom iz peterca donela pobedu gošćama.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike