Derbi detalj iz senke! Da je Partizan dao gol, VAR bi ga sigurno poništio! Ovo je moglo da se vidi tek na usporenom snimku! (VIDEO)

31.08.2022

21:49

1

Autor: 24sedam

Najbolja prilika crno-belih u prvom poluvremenu 168. derbija

Derbi detalj iz senke! Da je Partizan dao gol, VAR bi ga sigurno poništio! Ovo je moglo da se vidi tek na usporenom snimku! (VIDEO)
Screenshot 2022-08-31 at 23.46.23 - Copyright Printscreen/Arena sport

Spuštena je zavesa na 168. prvenstveni meč Partizana i Crvene zvezde. Duel dva najveća srpska kluba na stadionu u Humskoj završen je bez pobednika (1:1), čime niko od učesnika nije mogao da bude baš najzadovoljniji.

Kao na većini dosadašnjih večitih derbija, ni ovaj nije prošao bez pregršt duela, velike borbe na terenu i tenzije oko njega.

Projektil Bukarija kojim je Zvezda došla do prednosti na terenu najvećeg rivala, pa penal za Partizan posle asistencije iz VAR sobe kojim je Natho, ispostavilo se na kraju, postavio konačan rezultat su detalji po kojima će se pamtiti današnji okršaj Partizana i Crvene zvezde.

Takođe, ni večerašnji derbi nije mogao da prođe bez skrivenih detalja, koji su umnogome mogli da promene tok utakmice, ali su ostali u senci onoga što svi navijači najviše vole – golova…

Jedan takav odigrao se u u finišu prvog poluvremena. Crno-beli su počeli da se podižu posle nokdauna u kojem su se našli posle primljenog gola, a najbolju priliku za izjednačenje u prvom poluvremenu imali su u 42. minutu.

Natho je izveo slobodan udarac iskosa sa desne strane, Marković je utrčao u kazneni prostor Zvezde i u padu sa šest metara šutirao glavom. Mnogi su već videli loptu u golu, ali je Borjan majstorskom intervencijom u tom momentu sačuvao mrežu Zvezde.

I na tome se sve završilo, sve dok se na usporenom snimku nije videlo da je mladi štoper Partizana tom prilikom loptu malo zakačio i rukom, što bi, po mišljenju sudijskog eksperta Zdravka Jokića, sigurno izazvalo reakciju iz VAR sobe i da je lopta ušla u mrežu gol bi bio poništen.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike