Milojević zna šta Zvezdi nedostaje da bi slavila na stadionu Partizana: Pustili smo ih da se vrate u utakmicu!

31.08.2022

20:44

0

Autor: P. K.

Trener Crvene zvezde remijem debitovao u najvećoj utakmici srpskog fudbala

Milojević zna šta Zvezdi nedostaje da bi slavila na stadionu Partizana: Pustili smo ih da se vrate u utakmicu!
miloš milojević - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Nije Crvena zvezda uzela ono po šta je došla u Humsku, ali stadion večitog rivala nije napustila ni preterano nezadovoljna. Duel beogradskih večitih rivala, 168. prvenstveni, zarvšen je bez pobednika, pa su Borjan i drugovi sačuvali velikih sedam bodova više u odnosu na Partizan.

- Mislim da smo dobro ušli i kontrolisali utakmicu. Naročito do gola. Posle smo malo nesvesno stali i prepustili kontrolu Partizanu, bez razloga. Ima tu naravno i faktora protivnika i nekih drugih. Taj penala nas je presekao – kazao je odmah posle meča za TV Arenu sport trener Zvezde Miloš Milojević, pa nastavio:

- Ne mogu momcima da zamerim pokušavali smo da se vratimo, da nametnemo tempo, međutim nedostajalo nam je malo kvaliteta u poslednjem dodavanju, malo sinhronizovani dolasci, principi uigranosti i to je sve nešto što je rezultovalo da se utakmica završi 1:1. Mislim da nam treba malo više agresivnosti da bi dobili na ovom stadionu.

Slično je debitan u večitom derbiju na klupi Zvezde prokomentarisao najveću utakmicu srpskog fubala i kada se glava malo ohladila, na konferenciji za medije.

- Generalni utisak – jedna dobra utakmica, prvenstvena. Mislim da je 30 minuta neki model kako treba igrati. Možda svesno, možda nesvesno, ali i protivnik se pita. Malo smo im prepustili neke stvari koje nismo hteli. Dali smo fenomenalan evrogol, i kad smo imali prednost nismo bili konkretni u zadnjoj trećini, treba da budemo agresivniji u boksu, da budemo bolji. Mogli smo da budemo ubojitiji iz prekida, malo smo radili na njemu. To je nešto za čim žalim.

Penal za Partizan, koji je dosuđen posle intervencije iz VAR sobe nije želeo da komentariše.

- Inače, nikad nisam komentarisao sudijske odluke, zvao ga je VAR, dugo je gledao, verujem da ima pravde, to se nekad izjednači. Iz moje perspektive nisam ni mogao da vidim. Nakon tog gola smo imali dobre situacije, 4 na 2, 4 na 3, gde nam je falio zadnji pas, situacija Katai, Bukari, morate u ovako velikim utakmicama da iskoristite takve momente i uživate u fudbalu. Mi smo ih pustili u utakmicu, oni su se vratili, iskoristili to. Ne mogu da se žalim, igračima ništa ne zameram, videlo se na kraju da su seli i bili nezadovoljni – kazao je Milojević i priznao da ni on nije najzadovoljniji jednim bodom.

- Nisam zadovoljan, poštujem Partizan kao protivnika. Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan, ali nisam 100% zadovoljan. A i da smo dobili, ne bih rekao da je prvenstvo rešeno, jer se prvenstvo ne rešava u septembru. Ovo treba da bude opomena momcima da idu utakmicu po utakmicu.

Da li je fizička sprema vašeg tima faktor?

- Fizička sprema nije neki parametar koji treba zasebno komentarisati i skidati odgovornost sa sebe. Čeka nas dobra utakmica za vikend sa TSC-om, pa top meč sa Monakom. Verujem da na motivaciju može 5-6 utakmica, da idemo na gorivo. Posle imamo reprezentativnu pauzu, pa imamo vremena da napunimo rezervoar – rekao je Miloš Milojević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike