Mitrović postigao više golova od Junajteda, trener prekršio pravilo zbog Srbina: Zaslužuje sve pohvale

31.08.2022

08:56

0

Centarfor Srbije dominira u dresu Fulama

Mitrović postigao više golova od Junajteda, trener prekršio pravilo zbog Srbina: Zaslužuje sve pohvale
Aleksandar Mitrovic - Copyright tanjug(AP Photo/Alberto Pežali)

Srpski napadač Aleksandar Mitrović jedan je od najzaslužnijih što Fulam u ovoj sezoni nastupa u Premijer ligi, a golgeter nacionalnog tima Srbije, iako naspram sebe ima snažnije i skuplje timove, nastavio je da rešeta.

Gotovo da nema odbrane koja je pronašla rešenje za njegovo umeće, a trener ekipe iz Londona, Marko Silva, biranim rečima govori o Mitroviću.

U proteklom kolu, Mitrović je petim golom u sezoni bio najzaslužniji za trijumf njegovog tima protiv Brajtona 2:1. Inače, nakon pet kola, srpski centarfor je postigao više golova, nego tim Mančester junajteda.

- Neverovatano. Mitrović je bio neverovatan. Rekao sam mu to posle meča. Osećaj, koji on poseduje u šesnaestercu je nešto neviđeno. Ako igrate na njega, u nekom trenutku će sigurno da postigne gol. Nemam nikakvu sumnju u to - izjavio je portugalski stručnjak, pa dodao:

- Bio je svuda na terenu. Često se spuštao na našu polovinu i pomogao odbrani. Zaslužuju sve pohvale. Sada ima nešto više od 48 sati da se odmori i da se pripremi za naredni izazov.

Portugalac je na kraju istakao da ne voli da govori o pojedincima, ali:

- Aleksandar je potpuno povezan sa timom, kao i tim sa njim. Ne volim da pričam o pojedincima, jer je ekipa više od jednog ili dva igrača, međutim Mitrović apsolutno zaslužuje sve pohvale koje sam izrekao na njegov račun - istakao je Silva.

Fulam se posle pet kola nalazi na šestom mestu tabele, sa dve pobede, dva remija i jednim porazom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike