Srbin nije mogao da zamisli bolji debi u Liverpulu! Samo sam ponavljao "neverovatno, neverovatno"!

28.08.2022

06:17

0

Autor: G. F.

Stefan Bajčetić oduševljen nakon prvog meča u Premijer ligi

Srbin nije mogao da zamisli bolji debi u Liverpulu! Samo sam ponavljao "neverovatno, neverovatno"!
profimedia-0716995387 - Copyright Profimedia

Ne može se zamisliti bolji debi u Premijer ligi od onog koji je imao mladi srpski fudbaler Stefan Bajčetić (17).

Liverpul je demolirao Bornmut sa 9:0, a Bajčetić je na teren ušao u 70. minutu. I kao da bajka  nije  bila dovoljno lepa i bez toga, mladi fudbaler je na terenu zamenio, ni manje ni više nego, kapitena Džordana Hendersona!

Ne čudi onda što je posle meča "hoda po oblacima" što se odlično vidi i iz izjave koju je dao za klupsku televiziju engleskog fudbalskog giganta.

- Bilo je neverovatno! Za šest minuta je već bilo 2:0. Sedeo sam na klupi i samo ponavljao: "Neverovatno, neverovatno!". Atmosfera je bila luda.

 

 

Nije ovo prvi put Bajčetiću da zaigra za Liverpul, ali jeste u zvaničnom takmičenju.

- Igrao sam pripremne mečeve, ali to nije isto. Ovo je bila velika utakmica i atmosfera je bila zadivljujuća. Nikada nisam igrao kao sada. Svi smo znali koliko je ovo važan meč jer nam je bila potrebna prva pobeda. Nadam se da će biti još ovakvih dana.

Nije naš as jedini mladi igrač koji je dobio šansu da zaigra. Sedam minuta pre kraja susreta u igru je ušao i Bobi Klark, još jedan fudbaler koji nije proslavio punoletstvo.

- Pričao sam sa Bobijem na klupi i rekao mu "ovo je naše vreme, mislim da ćemo ući u igru". I ušli smo. Srećan dan. Sa Bobijem igram već dve godine i on je moj najbolji prijatelj. Srećan sam i zbog njega - zaključio je mladi srpski fudbaler.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike