Haland napravio rusvaj na Ostrvu! Premijerligaški menadžeri u panici - međusobno se zovu u pokušaju da nađu lek za Norvežanina!

29.08.2022

16:15

0

Autor: 24sedam

Mančester siti dobio novu dimenziju sa snažnim napadačem

Haland napravio rusvaj na Ostrvu! Premijerligaški menadžeri u panici - međusobno se zovu u pokušaju da nađu lek za Norvežanina!
Erling Haland - Copyright Profimedia

Nije dugo trebalo Erlingu Halandu da u najjačoj ligi na svetu pokaže zbog čega ga svi relevantni faktori smatraju najboljim mladim fudbalerom planete.

Najveći i najbogatiji evropski klubovi mesecima unazad borili su se za potpis norveškog reprezentativca, koji je na kraju završio u Mančester sitiju i, sudeći po uvodu sezone, napravio pravi izbor.

U svoje prve četiri utakmice u Premijer ligi Haland je već postigao šest golova, što je napravilo pravu pometnju među menadžerima u elitnom rangu engleskog fudbala… Toliko, da su već počeli panično da traže način da ga zaustave…

Ostvrski mediji pišu da je Haland napravio pravi darmar u Premijer ligi, a pošto je minule subote postigao svoj prvi het-trik u velikom preokretu i pobedi „građana“ protiv Kristal Palasa (4:2), jedan od protivničkih menadžera ga je opisao kao vanzemaljca koji je „jači, viši i brži od bilo koga koje smo ranije imali prilike da vidimo“.

Zbog toga su se, Ostrvo bruji, mnogi premijerligaški menadžeri međusobno zvali, pokušavajući zajedničkim snagama da odgonetnu na koji način bi njihove odbrane mogle da izađu na kraj sa Halandom.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike