U Srbiji veliki rivali, a sada pred večiti derbi u zagrljaju! Zvezdin as stigao u Saudijsku Arabiju, golman ga odmah dočekao (FOTO)

31.08.2022

06:16

0

A igraće u timu još jednog Partizanovca, Vuka Rašovića

U Srbiji veliki rivali, a sada pred večiti derbi u zagrljaju! Zvezdin as stigao u Saudijsku Arabiju, golman ga odmah dočekao (FOTO)
20190425mmPavkov01 - Copyright MN Press

Sada već bivši fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov, stigao je u Saudijsku Arabiju gde će nositi dres Al Fejhe, zajedno sa nekadašnjim golmanom Crvene zvezde, Partizana i reprezentacije Srbije, Vladimirom Stojkovićem.

Upravo je Stojković dočekao Pavkova, u društvu sa reprezentativcem Severne Makedonije Aleksandrom Trajkovskim, a taj susret su ubrzo ovekovečili i podelili na društvenim mrežama.

 

 

Upravo su trojica fudbalera sa fotografije i velike uzdanice trenera Vuka Rašovića, koji predvodi ekipu Al Fejhe sa klupe.

Inače, Stojković i Pavkov su u Srbiji bili veliki rivali, ali ne samo u dresovima večitih rivala.

Naime, napadač je nastupao za niški Radnički, dok je Stojković bio na golu Partizana. U tom periodu, čak četiri puta je Pavkov zatresao mrežu crno-belih, ali zanimljivo, samo dva puta protiv novog saigrača.

Dok je Stojković bio golman i kapiten Partizana, Pavkov je prešao u redove Crvene zvezde i u jednom večitom derbiju je uspeo i da ga savlada. Bilo je to na proleće 2019. godine, a taj derbi okončan je rezultaom 1:1.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike