Pavkov se u predvečerje derbija oprostio od Zvezde: Voleo bih da me pamtite po lepom, vidimo se!

31.08.2022

05:02

0

Autor: 24sedam

Jedan od miljenika Delija karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji

Pavkov se u predvečerje derbija oprostio od Zvezde: Voleo bih da me pamtite po lepom, vidimo se!
Milan Pavkov - Copyright MN Press

Bajkovita priča Milana Pavkova u Crvenoj zvezdi završena je na košmaran način. Jedan od najvećih miljenika Delija u poslednjoj deceniji tačku na boravak na Marakani stavio je autogolom u poslednjim momentima revanša plej-ofa Lige šampiona kojim je Makabi iz Haife poslao u elitno takmičenje, ali to mu niko na crveno-beloj strani Topčiderskog brda nije uzeo za zlo.

Pamtiće se golovi Partizanu, čarobne noći u Salcburgu i protiv Liverpula na stadionu „Rajko Mitić“, a posle pet i po godina u dresu srpskog šampiona nije ni visokom napadaču bilo lako da napiše oproštajno pismo pre nego što debituje za Al Fejhu.

- Sigurno da nije lako napisati, zahvaliti se i rastati od kluba posle toliko godina, a koji mi je toliko toga pružio. Hvala navijačima na podršci koja je uvek bila najglasnija, hvala za svaki aplauz, svaku pesmu. Hvala saigračima, hvala upravi, trenerima. Hvala za sve, čast mi je bila nositi dres sve ove godine i braniti crveno-bele boje. Voleo bih da me po lepom pamtite, kao sto će meni u srcu ostati urezan ovaj klub, tribina, svaki Delija. Zauvek Zvezda, vidimo se – napisao je Milan Pavkov.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike