Haland vlada Evropom, ali Vlahović je bolji od njega! Italijanima je sada jasno zašto srpski napadač dominira

04.07.2022

07:27

0

Bjeković nema dilemu

Haland vlada Evropom, ali Vlahović je bolji od njega! Italijanima je sada jasno zašto srpski napadač dominira
Tan2022-5-11_223251450_1 - Copyright Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Dugo je na snazi polemika u svetu fudbala da li je najbolji mladi napadač Erling Haland, međutim, ima i onih koji odlučno tvrde da to zvanje pripada ni manje ni više, Dušanu Vlahoviću,

Pomenuti napadači bili su zvezde prelaznih rokova i sada su "udarne igle" u svojim timovima, ali Nenad Bjeković izdvaja srpskog napadača.

- Mislim da je Vlahović kompletniji igrač od Halanda. Norvežanin poseduje razornu moć, ali Dušan nije inferioran u tom smislu. Takođe, mala je razlika u visini. Ipak, Vlahovićeva raznovrsnost u napadu čini ga boljim - kazao je Bjeković u razgovoru za Tutosport.

Poznaje Bjeković mladog Vlahovića još iz perioda Partizana, te sigurno da zna za njegove brojne kvalitete koje ga izdvajaju ispred norveške golgeterske mašine.

Vlahović je uzdanica selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija i u timu za Svetsko prvenstvo u Kataru, što je sigurno dodatan plus.

Takođe, i Dušan se može pohvaliti sjajnim golgeterskim nizom, te brojnim rekordima, pa sigurno da sa pravom u očima Nenada Bjekovića zauzima mesto broj jedan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike