Petrić otkriva: Zašto Natho nije igrao i zbog čega je Andrade eksplodirao protiv Hamruna!

18.08.2022

22:03

0

Autor: D. P.

Trener Partizana posle ubedljivog trijumfa govorio malo o individualnom učinku

Petrić otkriva: Zašto Natho nije igrao i zbog čega je Andrade eksplodirao protiv Hamruna!
0MET1287 - Copyright MN Press

Deluje da Partizan hvata pobednički ritam. Posle prvenstvenog trijumfa protiv Mladosti GAT, crno-beli su večeras na stadionu u Humskoj došli na prag Lige konferencija, pošto su u prvom meču plej-ofa savladali Hamrun 4:1.

Na konferenciji za medije trener Valjka Gordan Petrić ponovio je ono što je rekao za TV Arena sport odmah po završetku meča.

- Ja sam potpuno isti i pre i posle utakmice. Ono što je meni važno je da se moji igrači opuste i pokažu šta znaju, ono što je važno da oni igraju takmičarski i da pojačanja dođu, jer ću onda imati balans u ekipi i jaču konkurenciju, više mogućnosti za kombinovanje - rekao je Petrić.

Trener Petrić ponovio je misao izrečenu pred utakmicu sa Maltežanima, a tiče se načina za izlazak iz krize:

- Jedino igrači mogu da nas izvuku iz ove krize. Ako igraju dobro, igraće i za svoje porodice i za sve nas. Naravno, poradićemo na tim prekidima, igraćemo takmičarski, sa željom da osvajamo što više bodova. Nastavljamo dalje, već razmišljamo o sledećoj utakmici.

Strateg Valjka je još jednom istakao da ne oseća nikakav pritisak što je ekipu preuzeo u ovom teškom momentu. Takođe, nije ga zabrinulo ni nezadovoljstvo Natha, koji je pokazao malu nervozu dok je napuštao teren posle utakmice.

- Nemam pritisak, potpuno sam opušten. Možda je trebalo da se pregledam pa da vidimo da li postoji razlika u krvnoj slici. Što se tiče Nathovog neigranja, ja sam obavio razgovor s njim, ovo je bila takmičarska utakmica. On je mnogo uradio za Partizan, ali to je večeras bila moja odluka. Za Andradea mislim da može još bolje. Njemu porodica nije bila tu, čini se da je bio pomalo rastrzan, ali očekujem da sada krene nabolje. Idemo dalje, ide nam nova utakmica - kazao je Gordan Petrić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike